sunnuntai 16. elokuuta 2015

♥155 RidersInn 15.8

Kisaviikonloppu

 

Lauantaina ja tänään sunnuntaina vietin koko päivän Hyvinkään RidersInnissä, eilen kilpailemassa, ja molempina päivinä hoitamassa. Menin tuttuun tapaan 100cm ja 110cm, ja kumpikin luokka oli ihan ok. Olisin toivonut enemmän tasaisuutta etenkin kympissä, mutta treeniä vaan niin eiköhän se meno siitä pikkuhiljaa tasaannu.


     Metri meni ihan kivasti, mitä nyt alussa oli liian vähän laukkaa, ja uusinnan vikalle sössin sitten etäisyyden saaden siitä puomin. Rata oli tosi kivasti suunniteltu, ja etenkin uusinnan esteet olivat reilun kokoisia. En osaa sanoa omasta ratsastuksesta oikein mitään, sitä samaa kun aina, kai.


Säädelkää taas videon laatua paremmaksi mutterista!
     Kymppi sujui vähän vaihtelevasti, ja kuten sanoin niin epätasaisuutta oli joissakin kohdissa. Neljäs este oli pahin, kun tein pienehkön tien ja laukka kuoli kaarteeseen, sen lisäksi vielä pidin vastaan vaikka olisi pitänyt edetä. Sain kuitenkin korjattua loppua kohti ihan kivasti, ja lopulta vielä sijoituskin napsahti. Tämä ruusuke oli kyllä täysin Codan ansiota!
     Nyt katsellaan kisoja vähän rauhallisemmalla tahdilla ensi kuun loppuun saakka, kun mulla on kahdet ylioppilaskirjoitukset tulossa. Blogin puolella tämä saattaa näkyä hieman harvemmassa postaustahdissa, mutta tasaiseen tahtiin saatte kuitenkin postauksia, enkä ala mitään hutaisuja tänne julkaisemaan. Yritän nyt kuitenkin parhaani mukaan punoa yhteen koulun, ylppärit, hevosen, autokoulun, ja blogin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti