sunnuntai 31. elokuuta 2014

♥24 Kuvapostaus tallipäivästä

Mun tallipäivä kännykkäkuvien voimin

 

Huom! Poistin tän postauksen vahingossa, joten edelliseen lähetetyt kommentit ei näy enää siitä syystä ! kiitos kuitenkin kaikille kivoista kommenteista :)

Tänään Tuisku oli ratsastanut jo päivällä, ja menin suoraan koulusta tekemään Codan ruuat, kylmäämään sen jalat, ja yleisesti touhuilemaan tallille :) Napsinkin sieltä melko paljon kuvia, ja nyt jaan niitä myös teille! Tässä siis mun keskiviikko kuvina, tekstiä ei juurikaan ole.

 

1.

2.

Menin siivoamaan tarhaa niin Coda tuli moikkaamaan :)3.

4.

5.

Coda on aina "apuna" tarhan siivouksessa jos se on vaan paikalla :)6.

Välissä pitää kurkata mitä kaverit tekee !17.
 
 

8. Tyylikkäät saappaat :D

Ilma oli kyllä tosi jännä, kun vähän väliä paistoi aurinko ja sitten taas satoi kaatamalla! Yllä olevista kuvista kiitos Marikalle :)


9.

10.
 

Väliin pari selfietä, näitä oli enemmänkin mutta joko Coda heilui tai sitten mä lagasin jotain :D Selfie hevosen kanssa ei oo kyllä helpoin toteuttaa etenkään ilman kakkoskameraa !

 

11. Siellä se mun mopo on pesupaikalla suihkussa :)

Hetken päästä tuli taas mukava kaatosade päälle, ja otin Codan vesariin jossa pesin sen kurakintut ja laitoin kylmäyssuojat jalkoihin:

 

12.
13.
14.
15.

 

Tämän jälkeen harjasin jätkän vielä ja parinkymmenen minuutin päästä otin kylmäyssuojat pois. Heitin Codan karsinaan ja menin maneesille katsomaan estevalkkuja :)

 

16.

 

Loppuun vielä kuva maanantailta, kun käytiin maastoilemassa ja hölköttelemässä kisojen jälkeen:

 

17.

 

Toivottavasti tykkäsitte, mitkä oli sun lemppari kuvat :) ?

 

 ♡: Idde

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti