sunnuntai 24. elokuuta 2014

♥23 Ypäjä Nuorten Hevosten Festivaali 2014

Tuisku ja Coda avoin 120cm

 

Tulos oli nolla virhepistettä ja sija 8! :)


     Tänään vietettiin siis päivä ypäjällä pitkästä aikaa, kun vuorossa oli Nuorten Hevosten Festivaalit. Ikävänä yllätyksenä päälle iski järkyttävä sadekuuro heti alkuun, joka kesti ihan 120cm-luokaan alkuun saakka. Pohja kerkesi mennä melko märäksi, ja hokkien pitävyys jännitti ihan tosissaan. Asiaa ei myöskään auttanut se, että heti ensimmäinen lähtijä kaatui! Meillä hokit kuitenkin pitivät onneksi, mutta melko varoen sai suosiolla edetä.

padi-laatu :)

     Codalla oli nyt siis pientä kisataukoa, joten jotkut kisat piti vielä ennen ensi viikonlopun vaativaa racing-finaalia mennä. Ensi viikonloppu tulee olemaan rankka, mutta sitten vähän hellittää :) Jotkut hallikisat ajattelin ehkä startata vielä loppukaudesta mutta nyt katseet kiinnittyy täysin ensi viikonloppuun!

Rata oli siisti ja pohjan vuoksi Tuisku meni melko isot tiet :) Tässä vielä video tän päivän radasta:
Kommentoikaa ja laittakaa postausehdotuksia tulemaan :)

 

♡: Idde

 

6 kommenttia:

 1. Codan varustepostaus voisi olla kiva tai sitten joku sileällä ridailu video jossa selität samalla mitä teet ja miltä heppa tuntuu yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista ideoista :) pistetään mietintään !

   Poista
 2. Liityin lukijaksi! =) vaikuttaa kivalta blogilta. Siisti ulkoasu ja todella hieno hevonen, jäänpi siis seurailemaan teidän kuulumisia :)

  VastaaPoista
 3. Liityin myös lukijaksi :) Tosi kivan näköinen blogi innolla jään odottamaan postauksia :) Käy kurkkaamassa myös blogini jos kiinnostaa !
  www.ainouwlife.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos pidät :) liityin sulle kanssa !

   Poista