keskiviikko 13. elokuuta 2014

♥20 Rytmi haltuunPaluu normaaliin rytmiin

 

Coda taivutettiin tänään puhtain tuloksin, joten paluu normaaliin arkeen on alkanut :)

 

Äiti ratsasteli eilen, ja mä kävin sitten tänään. Alkuverryteltiin kentällä, ja sitten siirryttiin maneesiin. Siellä ravailtiin ja otettiin parit laukat, sekä lopuksi käytiin Saran kanssa hiitillä kävelemässä :)
 
 
Menin tallille jo neljän maissa, ja puuhailin kaikkea ennen taivutusta :) Katsoin kentän laidalla Emmin valkkua, tein ruuat, hoidin Codan kamoja ja siivosin tarhan yms...
  
 
Codakin oli kiinnostunut tarhojen siivouksesta (:
 
Ensimmäiset koulupäivät loman jälkeen alkaa olla takana, ja en kyllä yhtään ymmärrä miten selvisin viime vuodesta :D Enemmän kuitenkin mietityttää miten tulen pääsemään läpi ruotsin kirjotuksista... Mutta arkeen on kuitenkin siis päästy mukaan, ja kun saan liityttyä uudelle salille, en tule tallilla ihan joka päivä käymään (äiti käy siis parina päivänä). Vaikka koulu ei aina maistu, on elämässä hyvä säilyttää jonkinlainen säännöllinen rytmi, ja pitää siitä mahdollisuuksien mukaan myös kiinni :)
 
 

Viikonloppuna onkin jännät paikat, kun Coda pääsee Christoph Hessin valvovan silmän alle :) !

 
♡: Idde
 
 

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hieno hevonen! (: Löysin tosiaan mun blogin kommentista sun blogin ja sen verran mielenkiintoisen oloinen on, että liityin myös lukijaksi! Kannattaa muuten ottaa kommenttien sanavahvistus pois käytöstä niin varmasti tulee enemmän kommentteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) tervetuloa! Okei, kiitti vinkistä, koitan ottaa pois :) !

      Poista