tiistai 12. elokuuta 2014

♥19 Sukset kesällä

Taas kävelyä


     Onneksi alkaa tällä erää kävelyt riittämään! Aluksi oltiin siis mökillä ja Coda oli kävelykoneessa, sekä kevyemmällä myös taivutusreaktion takia. Nyt kuvioihin astui taas kolmas ongelma, liian pitkät kaviot. Kurja mutta tärkeä syy kävellä, sillä sellaisilla suksilla ei kyllä ravia oteta. Tallikaverikin sanoi jo, että jos sen hepalla olisi niin pitkät, olisi sillä jo kavionivelen tulehdus :c !
     Kengityksessä oli kuitenkin väärinkäsitysten summana pieni hässäkkä, ja kesällä hevosen kaviot vaan kasvavat nopeammin, ei kyllä enää ikinä sellaisia kavioita mun hevoselle. Halkeamiakin oli jo alkanut tulla, ja mentiin eilen siis suosiolla pelkälle kävelylenkille! Maneesissa oli vähän viileämpää, eikä sielä ollut muita, siksi siis sielä.


     Tänään Codalla oli kuitenkin Luojan kiitos kengitys, ja äiti kertoi että kaviot oli kyllä makeemmat kun koskaan! Codalla testattiin nyt etusten pohjallisia, mitkä pääsen itse katsastamaan huomenna. Kengittäjä sanoi että aluksi mietti rengaskenkää, mutta Codan röntgen-kuvat katsottuaan huomasi että ei ole niille tarvetta :) Huomiseen postaukseen kuva uusista kavioista!


Oltiin tallilla siis mun kaverin "hyttysen", eli Neean kanssa! Mentiin mopolla jo päivällä heti koulusta, ja puuhailtiin ihan perusjuttuja. Lopuksi katottiin vielä Emmin estevalkkua kentällä, ja päräytettiin sitten kotiin värjäämään ja laittamaan kulmia :D

Hehkee selfie ja puhas peili :D !

Nyt on kaviot kunnossa ja keskiviikkona on sitten uusi taivutus, nyt kuitenkin saa ratsastaa ihan normaalisti, ja huomenna pääsenkin pitkästä aikaa selkään :)

 

 

♡:Idde
2 kommenttia:

  1. En muista oonko jo kommentoinu et tää sun ulkoasu on super kiva! :)

    http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, kiva jos pidät :) !

    VastaaPoista