lauantai 9. elokuuta 2014

♥18 Hyvät ja huonot uutiset

Codan kuulumiset


Oltiin loppuviikko mökillä, ja Coda sai kävelykonetta muistakin syistä. Tiistaina Coda taivutettiin, ja etujalat reagoivat vähän. Ei suurta reaktiota ja takajalat nollat, mutta kuitenkin annettiin nyt vapaampaa ja voideltiin nivelet. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, ja hevosten kanssa nyt aina sattuu ja tapahtuu :)


Coda ei ollut ihan innoissaan saamastaan hellyydestä :D

Tänään käytiin sitten Codan kanssa italialaisella kiropraktikolla Lahassa. Geert nakutteli vähän Codan nikamia yms, eikä siinä kauaa mennyt. Loppupäiväksi heitettiin Coda tarhaan, ja huomenna sillä onkin jo ihan normaalia ratsastusta :)



Maanantaina alkaakin jo sitten koulu, ja totuttelu arkirytmiin. Loppuviikon mökkeilyt jäivätkin mitä luultavimmin vuoden viimeisiksi, ja nyt on sitten aika panostaa taas koulusta läpi pääsemiseen muihin asioihin :D Keskiviikkona Coda taivutetaan uudelleen, ja luulen + toivon että pieni rasitus on lähtenyt jaloista, ja normaali meininki saa jatkua. Jokatapauksessa racing-finaalin ja kisakauden jälkeen hepsu saa keskittyä lähinnä kouluratsastuksen saloihin :)


Hyvää loppukesää kaikille ja tsemppiä koulujen/töiden alkuun :)

 

♡:Idde



4 kommenttia:

  1. Uusi lukija löytyy täältä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! :) Liityin lukijaksi!

    Käythän kurkkaamassa http://camillajacindy.blogspot.fi/, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa :) käyn kurkkaamassa !

      Poista