maanantai 19. syyskuuta 2016

♥222 Videopostaus MM-kisoista Belgiasta

Zangersheide 2016


Pitkästä aikaa videopostausta! Mun vanhemmat oli täällä käymässä viikonloppuna, joten sain kuvattua videopostausta, jonka he sitten latasivat youtubeen Suomessa. Oltiin lauantaina nuorten hevosten MM-kisoissa Belgiassa, jossa oli tosi hienoja estehevosia! Siisteintä kuitenkin on se, että Codahan kuuluu myös Zangersheide -kantakirjaan, joten ehkä myös C on ollut Zangersheide-pippaloissa nuorena poikana :) Tässä teille video päivästä, muistakaa kääntää laadut maksimiin mutterista!

Mitä piditte videosta :)?


5 kommenttia:

 1. Aww, noi varsat oli ihan tajuttoman söpöjä ♥

  VastaaPoista
 2. Sun blogia on tosi mielenkiintosta lukea, etenkin nyt kun tulee juttuja Saksasta! Valitettavasti mun silmään ottaa ihan hirveästi toi pinkki "hiiri" vai mikälie sen nimi on ni sen vuoks ei tuu täällä vierailtuu ihan niin usein ku vois. Joten, jos mitenkään saan pyytää niin voitko vaihtaa sen osoittiminen normaaliks? :D Kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Katson joku päivä, muutenkin pitäisi alkaa vaihtaa ulkoasua pikkuhiljaa, niin viimeistään silloin vaihtuu automaattisesti! Onko se siis tuo pinkki väri mikä häiritsee, vai ylipäätään normaalista poikkeava osoitin?

   Poista
  2. Pinkki väri :)

   Poista