sunnuntai 4. syyskuuta 2016

♥220 Pieniä suuria iloja

Arkea ja vapaata

 

Tällä kertaa postausta tulee jo sunnuntaina, sillä huomenna mulla ei ole vapaata. Vaihdoin mun vapaan pois, ja sen sijaan lähdin perjantaina aikaisemmin, ja olin lauantain kokonaan pois. Nimittäin mun pikkuserkku tuli tänne viikonlopuksi käymään, ja oli aivan super ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Nää on just niitä juttuja jotka antaa voimaa jaksaa myös sitä perus arkea :)

     Perjantaina lähdin aamusta suoraan duunista hakemaan Maria kentältä, ja sitten tultiin tähän kämpille. Kävin ratsastamassa Codan pelolla, jonka jälkeen kävin suihkussa ja laittauduin. Lähdettiin vähän kiertelemään kauppoja ja syömään Krefeldiin, ja oli kyllä tosi kivaa. Tyhjennettiin koko Primark tyhjäksi, ja tehtiin vähän liikaa kivoja löytöjä. Sitten käytiin vielä tässä meidän "lähikaupassa" ostamassa vähän ruokaa kotiin, ja viereisessä kenkäkaupassakin tuli pyörähdettyä, se oli virhe. Sen jälkeen raahattiin kassit kämpille ja painuttiin pehkuihin :)
     Lauantaina lähdettiin parin tunnin laittautumisen jälkeen Düsseldorfiin kiertelemään, ja valehtelisin jos väittäisin ettei oltaisi yhtään shoppailtu. Kierrettiin me myös oikeasti vähän kaupunkia, ja käytiin myös vielä vähän isommassa Primarkissa. Sitten ajeltiin kotiin, korjattiin vähän meikkejä, ja vaihdettiin vaatteet iltaa varten. Lähdettiin lähes koko duuniporukan kanssa ulos, ja oli kyllä kiva ilta. Tänään siten taas iski todellisuus vasten kasvoja, kun piti ajaa Mari takaisin kentälle, tästä se normaali arki sitten taas alkaa.
     Codan kanssa treenit on sujunut kivasti, ja koulupuolella se alkaa mennä pikkuhiljaa kivasti eteenpäin. Paras juttu on kuitenkin se, että viikottaiset etevalmennukset on nyt saatu käyntiin, ja käydään estetallilla aina torstaisin kuudelta :) Stefanin tyyli näyttää sopivan meille hyvin, ja odotan innolla jatkoa! Coda sai kehuja, ja Stefan tykkäsi siitä paljon. Ensi torstaina treenit jatkuu!


2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teijän kuulumisia. Olisi kiva jos voisit kuvata myday postauksia. Joko videon tai kuvien muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MyDay kuvina voisikin onnistua :) videot eivät ainakaan toistaiseksi suostu latautumaan!

      Poista