tiistai 30. elokuuta 2016

♥219 Hiki pelkästä hengittämisestä

Pikaiset kuulumiset


Viime viikolla meillä on ollut täälä yli 30 astetta hellettä, ja vaikka olenkin helteen ystävä, on työnteko ollut vähän liiankin hikistä puuhaa. En muista että ratsastushousujen vetäminen jalkaan olisi koskaan ollut yhtä vaikeaa, kun jo hengittämisestä oli ihan nihkeä. Tänään kuitenkin on ollut melko kylmä päivä, "vaan" 23 astetta, mutta nyt lämpötila alkaa taas pikkuhiljaa nousemaan.

     Alkuviikosta Coda sai uudet kengät jalkaansa, ja keskiviikkona jatkettiin koulutreenejä. Torstaina meillä piti olla hyppäri, mutta sitä ei helteen takia ollutkaan. Hypeltiin kuitenkin itsenäisesti vähän pieniä Katjan kanssa, ja oli super kivaa :) Heppojenkin kannalta ihan kiva, että pääsivät tutustumaan uuteen paikkaan ennen valmennusten alkua. Tällä viikolla pitäisi sitten päästä vihdoin tähän viikottaiseen estevalmennukseen.
     Perjantaina oli super kuuma, ja käytin Codan pellolla melko kevyesti. Kävin myös yhden toisen hevosen kanssa, ja oli kyllä kivaa! Lauantaina mulla oli Warwickin valmennus, joka meni tosi hyvin. Coda oli super kiva ratsastaa, ja tehtiin siirtymisiä ja vastalaukkaa. Sunnuntaina tuttuun tapaan vapaa, niinkuin kaikilla hepoilla täälä. Sunnuntaisin lähes kaikki paikat on muutenkin kiinni, eikä missään ole mitään elämää.
 Palataan ensi viikolla :)

4 kommenttia:

 1. Nauti nyt niistä keleistä! Suomeen on rantautunut syksy ja koleat ilmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kyllä lämmöstä, mutta kun töitä on kymmenisen tuntia päivässä, on +35 vähän liikaa :)

   Poista
 2. Kiva että teillä sujuu siellä. Ihania kuvia.

  VastaaPoista