tiistai 23. elokuuta 2016

♥218 Esteitä + videopostaus

Back in business


Vähän myöhäiselle menee tämän maanantain postaus, mutta täältä se kuitenkin tulee. Täälä on kello siis tunnin jäljessä, joten vielä maanantain puolella ollaan. Viime maanantaina olin Suomessa, eikä mulla ollut sielä konetta mukana. Siitä syystä siis postaustakaan ei tullut, mutta nyt pyrin taas postaamaan joka maanantai, kun mulla on vapaapäivä. Sain Suomessa myös vihdoin ladattua Aachenin videopostauksen tubeen, joten tässä se tulee, vaikkakin aika paljon myöhässä.

     Perjantaina oli ihana päivä, kun Linuksen sisko Charlotte piti meille estevalmennuksen. Lotte oli täälä siis käymässä, ja päästiin vihdoin Codan kanssa estevalmennukseen. Tunnilla oli myös pari kouluratsukkoa, joten alkuun tehtiin pientä ja helppoa verkkaa, jonka jälkeen mulle vielä nostettiin linjaa muutamaan otteeseen. Vähän oli taas pitkän tauon jälkeen hakemista, mutta sieltä se kadonnut tatsi kuitenkin lopulta löytyi. Ja oli ihan sairaan kivaa, kiitos vielä Lotelle!
     Nyt me aletaankin käydä torstaista alkaen viikottain tässä läheisellä estetallilla, yhden estepuolen ammattilaisen silmän alla. Odotan innolla! Codan yskä on myös jo kokonaan loppunut, ja eläinlääkäri kävi toteamassa sen täysin terveeksi. Doping-aikaa on kuitenkin vielä reilu pari viikkoa jäljellä, niin kisoja ei pääse vielä katselemaan. Mutta alan nyt selvittämään kilpailulupia kuntoon, niin pääsisi sitten taas jatkamaan kisakautta :)
     Yllä siis muutaman viikon takainen Aachenin videopostaus, jonka yritin jakaa teille jo aikoja sitten. Saksassa en kuitenkaan saa jostain syystä ladattua videoita youtubeen, joten Suomessa käydessäni latasin sen vihdoin. Toivottavasti saisin jotenkin teille myös lisää videoita täältä, pitää vään selvitellä miten saisin ne ladattua. Olisi nimittäin kiva kuvailla välillä videopostauksia, sekä julkaista videoita valmennuksista!
     Huomenna Codalla on vihdoin kengitys, ihanaa saada kaviot kuntoon! Tällä viikolla otan varmaan vain yhden kouluvalkun, sillä en ehkä viitsi heti uusilla kengillä mennä valkkuun. En myöskään halua ennen estevalkkua mennä rankasti, että Coda jaksaa sitten antaa parastaan sielä. Etenkin kun täksi viikoksi on taas luvattu reippaasti yli 30 astetta lämmintä! Mutta ensi viikolla sitten koitan saada kolme kouluvalmennusta, oikea tehoviikko siis :)
Muistakaa ottaa instagram ja snapchat haltuun, blogin ig esteheppacodanelamaa, oma ig ja snapchat idde97 :) Palaillaan ensi viikolla!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja video. Kiva lukea teijän kuulumisia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :) kiva kuulla!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva seurata teidän menoa Saksassa ja mukavaa,että kirjoitat sieltä! :) innolla ootan niitä kisakuulumisia. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Toivottavasti päästään mahdollisimman pian kisaamaan!

   Poista