torstai 28. huhtikuuta 2016

♥206 Koulukisoissa jälleen

Koulukisat 24.4

 

Sunnuntaina oltiin taas koulukisoissa pitkästä aikaa, kun meidän kotitallilla sellaiset kerta järjestettiin. Menin tutun ja turvallisen KN Specialin, niin ei tarvinnut mitään uutta rataakaan onneksi opetella. Coda oli verkassa super hyvä, mutta jostain syystä (ei toki ainakaan kuskin takia :D) radalla meno taas vähän levähti. Ihan hyvääkin tekemistä oli, mutta sitten myös pari isompaa miinusta. Snapchat - Idde97


      Verryttelin ensin ulkokentällä, ja Coda oli tosi hyvän tuntuinen. Myös etenkin viime koulukisoihin verrattuna se oli tosi kuuliainen, eikä keksinyt mitään temppuja. Sitten siirryttiin halliin jatkamaan verkkaa, noin viisi ratsukkoa ennen meidän starttia. Sielä lähinnä herättelin sitä, mutta annoin myös vetää kunnolla henkeä ettei se olisi radalla liian tahmea. Radalla meno oli ihan ok, mutta itselle päällimäiseksi jäi pettynyt olo. Pettymys johtui lähinnä kahdesta isommasta virheestä radalla, ensimmäisellä laukkalävistäjällä Coda teki melko näyttävät vaihdot, jotka ei harmi vaan rataan kuulunut. Sitten kun tultiin käynnissä lopputervehdykseen, niin se päätti että haluaa jo kotiin, ja veti kaksi kertaa uukkarit.
     Radan jälkeen lähdin laukkaradalle purkamaan tuntemuksia, ja laukattiin täysiä vähän aikaa. Niin molemmat pääsi kireästä tilanteesta eroon. Sitten äiti lähti taluttelemaan Coda, ja mä menin mököttämään sivuun ja miettimään miksi mikään ei toimi ja kaikki on niin vaikeeta :D Nyt lähinnä jo naurattaa koko tilanne, mutta siinä hetkessä olo oli vähintäänkin turhaantunut. Menin tuon samaisen kouluradan ensimmäistä kertaa varmaan 10-vuotiaana, eli kahdeksan vuotta sitten, ja vieläkään en selviä siitä kunnialla. Prosenteiksi saatiin 59% ja vähän päälle, mutta ollaan me kuitenkin saatu jokus myös 61& ja 65% samaisesta ohjelmasta. Nytkin tuomari antoi paljon kutosta ja seiskaa, mutta kaksi kertaa 4.5 pistettä laski kokonaisprosentit alle 60%.

Ensi kerralla paremmin, ei me nyt tästä lannistuta, varsinkaan kun kouluratsastus ei ole edes meidän päälaji. Välillä käydään vaan, ettei unohdu miltä sielä valkoisten aitojen sisällä tuntuukaan ratsastaa. Ja onhan se välillä ihan kivaakin. Ainakin vähän.

10 kommenttia:

 1. Ei se kuitenkaan mitään - aina sitä tulee vähän huonompiakin suorituksia! Tsemppiä ja onnea seuraaviin! Sulla on realy awesome -asenne 😁

  VastaaPoista
 2. Ei se nyt ihan mistään huonoimmasta päästä ollu! Lisää vaan kouluratoja alle ;)

  Mua kyllä harmitti, etten kerinnyt teidän suoritusta näkemään kun piti mennä ottamaan Waltsu pois kopista ja laittamaan sitä kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No joo, toki pari hyvääkin hetkeä oli, jatkamme treenejä :)

   Poista
 3. En kyllä tiedä että mikä tekee tuosta vaihdosta mielestäsi näyttävän? Hevonen tulee monta askelta ensin ristilaukassa, ennen kun korjaa etupään mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha en ehtä tarkoittanut sitä ihan noin :D en meinannut että vaihto olisi ollut hieno tai puhdas, vaan ennemminkin näkyvä, niin että siitä tulee isoa miinusta.

   Poista
 4. Toi lopputervehdys oli ihan paras ��
  Voin arvata sun fiilikset, mutta älä ota turhan vakavasti! Sulla on hieno ja haastava hevonen. Tsemppiä! ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, joo vähän huumoria myös valkoisten aitojen sisään :D Kiitos paljon!

   Poista
 5. ai kauhee tuo harjotusravissa istuminen....

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa kokeilemaan :)

  VastaaPoista