torstai 5. toukokuuta 2016

♥207 RidersInn kolmas sija

Kisat 29.4

 

Tänään kisailtiin Ratsastuskeskus Ainossa, mutta siihen palataaan seuraavassa postauksessa. Nyt kuitenkin tunnelmia viime viikonlopulta, kun mentiin RidersInnissä 90cm ja metri. Ja te, keiden sydäntä lähellä ei kilpaileminen ole, ei huolta, nyt meillä on kuukauden kisatauko, jonka aikana lupaan toteuttaa ainakin yhden MyDay-videon muiden tavallisempien postausten lisäksi. Nyt kuitenkin #tb RidersInniin, jossa ulkokausi sai jatkoa ihan mallikkaasti.Kaikki kuvat © Suvi Männistö

     Alkuun hypeltiin tuttu ja turvallinen 90cm, joka sujui ihan kivasti. Pari kertaa ajauduin vähän lähelle, ja sarjan b-osalta napattiin yksi puomi mukaan, kun ei ihan mahduttu väliin ison sisäänhypyn vuoksi. Se ei kuitenkaan haitannut, kun 90cm toimi kuitenkin meillä ns. verkkaluokkana seuraavaan. Rataa en sen enempää avaa, sillä näette sen videolta. Postauksen kuvista iso kiitos Suville, tosi mukava ihminen! Kivoja kuvia, paitsi mun ilme ja kantapäät nyt on taas mitä on :)

     Metriin lähdin ihan avoimin mielin. Mun mieli yritti hyökätä kimppuun nähdessään toisiksi viimeisen esteen alle lisätyn vesipaton, joka on RidersInnissä sen metrin pituinen. Ehkä se vanha kukkaruukkusukellus vielä kaivelee takaraivossa, vaikka hyvin tiedän, että Coda ei vettä kyttää! Ajattelin kuitenkin tedä isot tiet uusintaa myöten, ja tähtäsin ainoastaan hevosen ja ratsastajan hyvään fiilikseen.
     Kun ensimmäinen sarja oli ohi, tulos nolla, ja perusradan viimeinen este edessä, mietin että hitsit, pitäisikö vähän koittaa nipistää teistä. Siihen asti rata oli sujunut hyvin, niin mietin että kai sitä voi yhden asteen vauhtia lisätä. Mitenkään täysiä me ei menty, ja kierrettiin kaikki esteet, mutta sen verran kuitenkin, että aika riitti lopulta kolmanteen sijaan! Niin ylpeä tosta hevosesta, on niin huippua kun se suorittaa taas mun kanssa täydellä sydämellä! Rakastan ♥
Miten teidän ulkokausi on lähtenyt käyntiin?
Löytyykö kuvista lempparia?
8 kommenttia:

 1. Eka kuva oli upein, muistakin pidin kyllä. Tosi kivan näköistä menoa.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut sijoituksesta! :-) Ja hei mikä kamera sulla on käytössä, hirveen hyvä laatu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emma :) Ip kutosella ihan kuvattu, tulee hyvää jälkee kun laittaa asetuksista päälle 60fps (60 photos per second)!

   Poista
  2. Oooh, kiitos vinkistä tää oli ihan uus juttu! :-D

   Poista
 3. Siistit radat! Onnea sijoituksesta, oi mikä ruusuke! ♥

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Ida! Oli tosi mukava tavata ja jutella sun kanssa! :) Onnittelut vielä hyvin menneistä radoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Samoin :) kiitos vielä kuvista!

   Poista