torstai 14. huhtikuuta 2016

♥203 Kisakauden aloitus

RidersInn 9.4

 

Viime lauantaina päästiin vihdoinkin starttaamaan meidän kisakausi, ja aloitettiin se pitkän tauon sekä heikosti yhteistyötä tekevän satulan vuoksi erittäin maltillisista luokista. Mentiin siis 80cm ja 90cm, jotka on oikeasti meille melko matalat luokat. Pääasia oli, että molemmilla olisi kivaa, ja että pystyisin keskittymään ja ratsastamaan parhaani mukaan :)

     Ratoja en kamalasti avaa, sillä näette ne alla olevalta videolta. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että jäi tosi hyvä fiilis! Vaikka aloitin kummatkin radat ihan alitemmossa, ja jäin joissain kaarteissa vaan matkustelemaan, sain korjattua, ja tehtyä myös hyviä ratkaisuja. Olin ylpeä siitä, että sain kerrankin ratsastettua suhteutetun välin oikealla askelmäärällä, ja vaikka etenkin ensimmäisessä luokassa tulin sille pienesti sisään, reagoin heti ja pääsin viidellä askeleella perille. Kuten Erika sanoikin videolla, jopa ihan ratsastin sen linjan :D
  Yksi "pikkujuttu" ekassa luokassa unohtui, nimittäin lähtömerkki! Vaikka tervehdin kahdesti, en ollut jostain syystä saanut lähtömerkkiä, mutta onneksi ykköstason kisoissa oltiin armollisia, ja sain kuitenkin hyväksytyn suorituksen! Eipä sillä toisaalta ollut edes väliä, tärkein oli että saatiin ratatutiinia taas lisää. Molemmista luokista sitten napsahti kuitenkin sijoitus, vaikka en mitenkään ihmeemmin aikaa ratsastanutkaan. Ekassa luokassa oltiin 10/54, ja toisessa 9/56. Ilma oli myös aivan ihana!
     Seuraavana päivänä, eli sunnuntaina palasin vielä  rikospaikalle, kun lähdin Aadan ja Champin groomiksi. Meillä oli oikein kiva päivä, vaikka se mun osalta loppuikin jo kolmelta. Omien menojen takia en kerennyt jäädä pidemmäksi aikaa, vaikka olisi ollut tosi kiva nähdä kaikki isommat luokat. Noh, ensi kerralla sitten! Ilma oli ihan mieletön, ja kaikki sujui muutenkin kivasti. Aadan blogista näkee sitten tarkemmin mitä kaikkea päivään sisältyi, mutta heitän tähän loppuun pari kännykkäfotoa sunnuntailta :)

Oletteko startanneet jo kisakauden?
 Tykkäättekö te olla kisoissa groomina?

6 kommenttia:

 1. Olipas mukava kattoa tota videota, kun kuva ei heilu yhtään. :) Siistiä ratsatusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä avusta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, oli kivaa! Joskus uudestaan :)

   Poista
 3. Rakella on koulukisat tulevana vkonloppuna, meinaatteko startata? Me ollaan tulossa vetäsee se C-merkki. Ois kiva nähä suaki pitkästä aikaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meen sen KN-spessun :D Nähään sielä!

   Poista