maanantai 4. huhtikuuta 2016

♥201 Kevät on täällä

Mites siellä?

 

Ihanaa kun aurinko on vihdoin tehnyt paluun, ja kenttäkin on jo lähes kokonaan sulanut! Itse en koskaan ole ollut mikään kenttä-intoilija, mutta onhan se nyt kivaa vaihtelua pitkän talven jälkeen. Lauantaina meillä oli maastopäivä, ja sen lisäksi kävin vähän kentällä laukkaamassa, sekä loppuravailemassa. Oli super kivaa :)

     Ulkona paistoi aurinko, mutta myös tuuli oli melko voimakas. Siksi otin aluksi loimen matkaan, sillä lopullista lämpötilaa oli vaikea arvioida tallilta käsin. Maastoilun päätteeksi riisuttiin kuitenkin molempien takit kentän laidalle, ja otettiin vähän laukkaa ja ravia. Sen jälkeen käytiin vielä kävelemässä maastossa, ja oli kyllä kivaa! Otettiin myös vähän videota, jonka laatu on tosin vähän vaihtelevaa eri laitteilla kuvaamisen johdosta. Muistakaa säätää laatua mutterista paremmaksi, auttaa ainakin vähän. Aluksi video on myös kuvattu pystysuunnassa, joten pahoittelut siitä!
     Coda oli nyt siis ihan ensimmäistä kertaa kentällä tänä keväänä, ihan niinkuin minäkin, joten pidin alkuun sen suosiolla melko lyhyenä. Oli hyvä idea ravailla, ja vähän laukkaillakin hiitillä ennen kentälle siirtymistä, niin Coda ei ollut ihan niin pinkeänä sitten kentällä. Oikeastaan se oli yllättävän kiltisti! Pari pientä loikkaa toki mahtui mukaan, mutta niin kauan kun se on silti avuilla, ei ne mitään haittaa. Kiva että nauttii olostaan, kunhan vaan pysyy alla! Katsotaan milloin esteet saadaan pihalle, silloin saattakkin olla vähän enemmän menohaluja :D
     Tänään aurinko onkin palannut takaisin. Eilinen päivä oli melko pilvinen ja sateinen, mutta itse vietin sen onneksi Tampereella sisätiloissa! Messuista ja ostoksista tulossa postausta myöhemmin tällä viikolla :) Eilen äiti kävi ratsastamassa Codan, ja tänään sillä on sitten vapaapäivä. Kohta lähdenkin tekemään sen ruoat, ja hoitamaan tarvittavat asiat tallille. Sitten illalla menen Ainoon ratsastamaan kaksi hevosta, kivaa! Codan loppuviikkoon mahtuukin kaikenlaista. Huomenna hypätään, jota odotan innolla! Keskiviikkona sitten ratsastan itsenäisesti, ja torstaina mennään taas Warwickin valmennukseen. Perjantaina hölkkää ja pari loikkaa, ja lauantaina sitten mun kauden ekoihin kisoihin RidersInniin!


Ainakin on aito kuva, kun molemmilla ilmeet ihan vinksallaan, ja mulla huppari ihan Codan kuolassa :D


     Kisoissa mennään muutamastakin syystä ihan pikkuluokat, joka käy mulle tauon jälkeen paremmin kuin hyvin. Esinnäkin mulla on ollut pitkä kisatauko, ja toiseksi meidän pitää mennä mahdollisimman aikaisiin luokkiin, että keretään ajelemaan sitten vielä iltapäiväksi Ypäjälle! Oripäivät jäänee välistä, mutta Warwickilla on sielä klinikka, jota mennään katsomaan :) Tällä hetkellä näyttää siltä, että ehditään paikalle jos hypätään 80cm ja 90cm luokat. Kolmantena syynä on satula, joka ei tue mun hyppäämistä isommilla esteillä lainkaan. Pienet pomput vielä menee, mutta 110cm +  esteillä tarvitsen satulan, joka on mun kanssa samalla puolella. Joten nyt tuskin hypätään yli metriä ennen uuden satulan saapumista. Oikeastaan aika kivaa mennä vähän pienempää välillä!
Mitä teille kuuluu?
Onko muilla kisasuunnitelmia?
Ihanaa kevättä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ootteko te jo siis löytäneet penkin? Jos kyllä, niin mikä penkki on tulossa? Luin yksi päivä postauksestasi, että kävit hakemassa satuloita dumista sovitukseen, niin kävittekö siellä codan kanssa vai itse hakemassa ns vuokraan? Millaista palvelua saitte? Sori kauhea kyseleminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tilasin Voltairen satulan, josta kerron vähän edellisessä postauksessa :) Hain dumista penkkejä vaan ihan kokeiluun! Ihan perus palvelua, penkit annettiin ja vastaanotettiin ihan normaalisti :)

   Poista
 2. Ihan hyvää kuuluu, pääsin pitkästä aikaa Paulin selkään viime viikolla. Kyllä sitä on jo odoetukin. Mun kisakausi avautui hienosti 1 & 2 sijalla. Ensi viikolla on jälleen kerran kisaviikonloppu. Meidän kentälle ei tule pääsemään pitkään aikaa, koska se salaojitettaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Onnea :) Harmi, vaikkakin itse tykkään mennä maneesissa!

   Poista
 3. Hei mitä tossa edellisen postauksen sileän videolla oikein tapahtuu lopussa? :D Haha vähänkö naurahdin kun valkku kipittää äkkiä alta pois ettei Coda juokse päälle! :'D Näkeekö Coda useinkin "vihreitä miehiä"? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siis yksi poni kolautti maneesin oven kaviolla auki, ja coda säikähti sitä :D Ei oo onneksi viime aikoina nähnyt, mutta osaa kyllä olla erittäin reaktiivinen halutessaan!

   Poista