perjantai 25. maaliskuuta 2016

♥200 Hävinneiden viikkojen sisältö

Highlightit

 

Nyt kun viime aikoina blogi on viettänyt kanssani lukulomaa, ajattelin nostaa esiin muutamia hetkiä. Ollaan tosiaan pyöritetty ihan perus arkea, eikä mitään ihmeellistä ole ollut. Nyt olen kuitenkin tullut kipeäksi, ja tämän päivän kisakauden aloitus jäi valitettavasti välistä. Ensi viikolla Coda rokotetaan, ja se saa viettää muutaman vapaan sen johdosta. Myös minä viettelen nyt vapaita, sillä mun kesäloma alkoi maanantaina :)Ollaan päästy taas hyppelemmään :) Vielä tosin mennään näitä pieniä.


     7.3 me oltiin Codan kanssa Warwick McLeanin kouluvalmennuksessa Nissalassa. Blogia pidemmän aikaa seuranneet varmaan muistavatkin, että oltiin samaisessa paikassa myöskin viime vuonna. Viime kertaiseen postaukseen, ja videopostaukseen pääset tästä :) Valmennus sujui ihan kivasti, vaikkakin olisin toivonut vähän parempaa ratsastusta itseltäni. Jotenkin en päässyt ihan kunnolla vaikuttamaan Codaan syvemmin, mutta ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi.
     Meidän ongelma on se, että kun Coda jää lavoista roikkumaan matalana, en saa sitä rehellisesti jalan eteen. Mun pitää saada hevonen ryhdistymään ja lavat ylös, ennen kuin se voi reagoida jalkaan kunnolla. Coda on erittäin mukavuudenhaluinen (kuten omistajansakin), eikä varmasti tee mitään ilmaiseksi. Se jää myös helposti epätasaiselle tuntumalle, eikä työskentele kunnolla takaa. Takajalkojaan se kuitenkin liikuttaa, kun siitä vaan vähän muistuttaa raipalla kutitellen. Hyviäkin pätkiä onneksi löytyi, ja niitä kohti pyritään myös jatkossa :)
     Tällä viikolla mun olikin tarkoitus ratsastaa suunnilleen 11 kertaa, mutta nyt kun tulin kipeäksi, niin loppuviikon ratsastelut menee sivu suun. Maanantaina ja tiistaina pääsin kuitenkin viisi kertaa hevosen selkään, ja oli kyllä tosi kivaa ratsastaa vähän tiheämpään tahtiin. Nyt kun mä olenkin kesälomalla, aijon ratsastella niin paljon kun vaan mahdollista! Elämä rullaa ainakin toukokuuhun saakka samalla kaavalla, johon sisältyy heppailua, kotihommia, bloggaamista, sarjojen katselua, ja treenaamista jalan sallimalla teholla (joka vaihtelee päivittäin). Uuteen kuntosaliinkin pääsin jo tutustumaan, mutta treenien pariin pääsen palaamaan vasta kun tervehdyn.
     Yksi ihan mielettömän kiva asia on, että ollaan löydetty Codalle sopiva satula! Siis Codalle sopiva satula, joka käy myös mulle. Ihmeiden aika ei selvästikään ole ohi. Codan selkä on siis oikeasti sairaan vaikea, eikä siihen ole löytynyt mitään sopivaa, vaikka ollaan kokeiltu varmaan satoja penkkejä. Oon tosi innoissani, mutta satulassa kestää 12 viikkoa, sillä se tulee puolimittatilauksella. Siksi ajaksi on siis keksittävä jotain, sillä kieffer ei enää sovellu mun takapuolelle. Jos joku etsii muuten hyväkuntoista mustaa Kieffer Donauta, niin saa vinkata että täältä löytyisi! Jos jotakuta kiinnostaa mikä tämä uusi satula tulee olemaan, niin Voltairen kotisivut löytyvät täältä :) Alla vielä pieni ig-video, kun hyppään kyseisellä penkillä. Muistakaa seurailla meitä instagramissa, nimellä esteheppacodanelamaa!
Mitä teille kuuluu?
Onko satularumba tuttu juttu?
Hyvää pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Meillä juuri alkaa tää satularumba kun nykynen ottaa säkään kiinni.. Kiefferiä valkku ehotti mutta pitää ensin mitata tuo selkä että osataan lähteä hakemaan oikeanlaista.

  Ja hei kesäloma kelpais mullekin jo nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sopiva satula on vaikea löytää, joskus taas nappaa nopeastikin! Toivotaan että löydätte sopivan :) Kieffer sopii hyvin suoraan ja juurikin isosäkäiseen selkään. Jos hypättävät esteet pysyvät alle metrissä, niin sellaiseen käyttöön voin suositella! Ja joo, ilmat ei ehkä ihan kesälomaa muistuta, mutta muuten ihan kiva :D

   Poista
 2. Mulla on yksi yo-koe vielä edessäpäin, mutta kyllä tulee olemaan ihanaa, kun ensi keskiviikosta alkaa vapaus! Tai vapaus ja vapaus, töitä olisi tarkoitus tehdä, mutta eipähän ainakaan ole koulujuttuja enää tehtävänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, koulujutut on muutenkin niin paljon stressaavampia kun työt! tsemppiä vikoihin kirjotuksiin :)

   Poista
 3. Onks sul mitä suunnitelmii nyt lukion jälkeen :)? Hieno Coda!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia alustavia suunnitelmia löytyy, mutta opiskelujen suhteen ei ole mitään varmaa vielä! Kiitos, Coda on <3

   Poista