keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

♥134 Aluekoulukisoissa

Ensimmäiset koulukisat aluetasolla

 

Sunnuntaina suunnattiin Kellokoskelle koulukisoihin, luokkana HeB:0 joka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Oli kyllä tähän asti vaikein HeB-rata mitä olen mennyt, jonka haastavuudesta suuri osa lähti ihan siitä, ettei Codalle olla opetettu puoliakaan radasta löytyvistä asioista :D Siinä sitten verkassa yritin vähän opettaa ponia peruuttamaan, ja toivoin että osattaisiin edes jotenkin esittää keskiaskellajit, joita ohjelmasta löytyi aina käynnistä laukkaan.


      Aamu alkoi jo seitsemän jälkeen, ja sykeröitä tuskaisesti vääntäessäni mietin että mihin sitä taas olenkaan ryhtymässä... Matka kisapaikalle ei kestänyt juuri kymmentä minuuttia pidempään, mutta siinä ajassa kerkesi hyvin monta kertaa toivomaan olevansa nukkumassa jossain muualla. Radalle lähdin lyhyehkönä pidetyn verryttelyn päätteeksi kuitenkin ihan hyvillä mielin, ilman mitään suurempia odotuksia. Rennoin fiiliksin vaan, onhan tuo pisteytys aluetasolla kuitenkin ihan eri luokkaa kun seurakisoissa, joten tälläisen esteratsukon on turha tässä vaiheessa mitään kovin suurta prosenttimäärää odottaa.
     Rata ei ollut meidän parhaimpia, mutta ihan tyytyväinen olen kuitenkin. Aluksi säälittävät prosentit otti kyllä kieltämättä päähän, mutta kyllähän sen ymmärtää. Meille melko hankala rata aluetasolla, ja pisteytys sen mukainen. Reilut 56% kahden tuomarin yhteenlaskettuna tuloksena ei suupieliä saanut nousukiitoon, mutta Codan erimerkillinen käytös kisapaikalla kylläkin! Yksi hölmö säikähdys radalla tuli, kun kajareista humahti yllättäen Codan musiikkimakua miellyttämätön kappale. Matka kuitenkin jatkui, ja rata pysyi melko rikkeettömänä.     Ärsyttää ihan älyttömästi etten osaa radalla pitää pakettia kasassa ja tuntumaa kunnollisena. Pitäisi varmaan mennä joku HeC seuraavaksi niin voi heittää ohjat luvan kanssa pois. Oikeesti mikä siinä on niin vaikeeta ratsastaa kisoissa niinkuin kuuluisi? Muita juttuja en rupea radalta erittelemään, mutta varmasti videolta näkee runsaasti epäkohtia... Ensimmäinen kerta muuten kun Coda näkee sivuaidat, ei sanonut mitään. Meidän koulukisoissa on kyllä näkynyt hyvin Codan kaari villistä ja kurittomasta lapsihevosesta laiskaksi tädinkuljettimeksi :D Huippukohta oli ja meni kahden sijoituksen kera, mutta nyt olisi aika kääntää kelkka taas uuteen nousuun vähän energisemmän otteen myötä. Coda sai tuomareilta kehuja, mutta muuhun meidän suoritus ei tällä kertaa kantanut.


"Huoh, ei tääl oo ees esteitä..."


Kyllä me koulupuolella taidetaan pitäytyä ihan oman tallin kotikisoissa, mutta kokemus se tämäkin!

♥: Idde

4 kommenttia:

 1. Voin vaa kuvitella kui ankarampia noi tuomarit on aluekisois ku seuraluokis... Mut hyvinhän toi rata meni! Ite ainaki yritän aina ratsastaa tarkat tiet ja kulmat.
  Noi kuvat on ihan sika upeita! Ootte hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei paljoo armoa herunut :D Joo mäkin koitan mut kisoissa aina unohdan ridata kun pitää muistella rataa! Kiitos paljon :)!

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Ja hieno ratsukko! :) Sun blogissa ja kirjoituksissa on sitä jotain, mikä jaksaa aina kannustaa lukemaan lisää, jatka samaan malliin :) Liityin lukijaks, ja pistin sähköpostiikin, toivottavasti vastailet siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla :) tervetuloa lukemaan, säpöön vastattu!

   Poista