lauantai 13. kesäkuuta 2015

♥138 Ruusuke Riders Innistä

Takaisin kisaamisen makuun

 

Tänään jo pitkähkön puoleiseksi venynyt kisatauko päättyi, kun ajeltiin Riders Innin kisoihin hyppäämään 90cm ja 100cm. Luokat pidettiin matalana, että saataisiin vaan itseluottamusta ja mukavaa menoa molemmille :) Kaikissa luokissa oli sama rata, ja molemmat luokat meni ihan hyvin.


     90cm näytti kyllä kieltämättä taas todella pieneltä, mutta onnistuttiin me silti yksi puomi viimeiseltä esteeltä ottamaan :D Ei kyllä haitannut ollenkaan, mentiin se lähinnä metrin alle, ja oman mielen virkistämieksi kuitenkin. Muuten meni ihan hyvin, kaikki paikat ei ehkä ollut priimat mutta ihan hyvällä fiiliksellä radasta kuitenkin.
     Viimeinen este oli tosiaan valinnainen, sai mennä joko pystyn jonka alla oli portti, taikka ystävämme vesimaton. Päätin että mennään tietysti vesimatto, kun kerta sen kanssa on niitä "ongelmia" ollut, ja se oli hyvä päätös vaikka puomi siitä sitten tulikin. Jos en 90cm radalla pääse vesimatosta yli niin miten luulen 110cm ja 120cm radoilla sen sitten onnistuvan.


     100cm sujuikin sitten astetta paremmin, kun tulokseksi tuli 0-0, ja sija 11/64! Laukan rytmi oli parempi, vaikkakin uusinnassa pari lähestymistä oli turhan tykitettyjä (dab-okseri ja vesimatto). Rataan olin kuitenkin ihan tyytyväinen, ja saldoksi tulikin sitten Riders Innin ruusuke sekä kingslandin t-paita (joka tulee postissa). Kokonaisuudessaan hyvä päivä, ja tästä voikin sitten taas lähteä takomaan niitä 110cm luokkia paremmalla luotolla. Toivotaan että kaikki menee hyvin :)     Seuraavat kisat onkin jo Savonlinnan Opera Gamesien parissa, ellei sitten innostuta ensi viikon sunnuntaina käymään Hyvinkään Polo Jumpissa hyppäämässä metrin luokka. Viime vuonna Coda meni Savonlinnassa 120cm, 130cm ja 135cm, postauksen näette tästä! Tänä vuonna pääsen sitten ihan itse selkään, melko jännää! Vaikka multa takataskusta löytyykin myös kansallinen lupa, niin mun luokat tulee olemaan aluetasolla, kun 100cm ja 110cm luokkia on järjestetty D-lupa cupin merkeissä. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, loppuun parit kuvat 90cm luokasta.Kuvista iso kiitos Nora Norrlin!

10 kommenttia:

 1. Onnea hyvistä radoista ja sijoituksesta!
  Mutta siis Savonlinnahan on kolmen viikon päästä 3.-5.7. ja Hyvinkään kisat Opera Gameja edeltävänä viikonloppuna 28.6. :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut!♥ Musta ei kyllä ikinä olis esteratsastajaks :''D

  VastaaPoista
 3. Oujee, onnea, sujuvalta näyttää! Ei kyllä yhtään auta tätä pahenevaa kisakuumetta tällaisten kisapostausten lukeminen. :)

  VastaaPoista
 4. Missä asut kun tuutte savonlinnaan kun se on nii kaukana kaikesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvenpäässä, ajaa 5h mut ei Opera Gameseja voi jättää välistä :D

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! ♥

  VastaaPoista