lauantai 19. heinäkuuta 2014

♥8 Ilman satulaa + Este-Jussi 2014

Tänään päätin jättää satulan talliin!

      Mentiin siis tänään ilman satulaa, ja äiti pääsi ottamaan kuvia joten niitä onkin nyt sitten ihan reilusti :) Laatu ei jälleen kerran päätä huimaa mutta eiköhän niistä jotain selvää saa. Olin pessyt jo huomista varten suitset joten menin noilla toisilla, niissä on kuitenkin vielä litteä kolmipala josta Coda ei kauheesti tykkää (vaihdetaan se normi kolmipalaan).


 

     Alkuun käveltiin pitkään ja sitten otettiin ravipätkiä molempiin suuntiin kaarevilla teillä ja suoralla uralla. Tehtiin kiemurauria ja ympyröitä ja välillä käveltiin. Syynä useisiin välikäynteihin on Codan iso ravi, joka tuntuu melko hyvin takapuolessa :D Iso säkä ei myöskään ravissa istumista helpota, mutta tykkään mennä ilman satulaa, ja on se hepallekin kivaa vaihtelua :)
     Laukkailtiin molempiin suuntiin ja otettiin mukaan myös pari kavalettia. Niiden päältä äiti ei saanut kuvaa nappastua mutta porttikavaletilta kuva alla :) Yllä olevat kuvat ei ole missään järjestyksessä, ja en edes ole varma joka kuvasta ravaako vai laukkaako Coda :D     Siinä siis muutama kuva tän päivän ridailuista :) Oliko kuvia teidän mielestä liikaa/liian vähän? Kommentoikaa alle, sekä postausehdotuksia otetaan ilomielin vastaan!
     Huomenna suunta on siis kohti Riihimäkeä, ja niissä merkeissä palaillaan sitten. Alla on viime kisoista pari kuvaa, luokka oli 90cm ja kyseessä siis Dumin Este-Jussi kilpailu :)Kiva kun katsoit, ja tosiaan parantelu- ja postausehdotuksia otetaan vastaan :)

 

♡:Idde

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti