perjantai 18. heinäkuuta 2014

♥7 Valmistautumista kisoihin

Viikonloppuna kisoihin Riihimäelle!

Maanantai

     Maanantaina mulla oli pitkästä aikaa estetunti, en saanut ketään kuvaamaan, koska äiti ja iskä on tällä viikolla Virossa. Kukaan kaverikaan ei sattunut samaan aikaan paikalle, paitsi Helmi, mutta oltiin samalla tunnilla. Mentiin n. 90-100cm rataa ja alkuun yksittäisiä tehtäviä.

Coda nautiskelee auringosta :)

Tiistai

 

     Tiistaina mulla oli Empun koulutunti, Coda oli tosi kivan tuntuinen ja liikkui rehellisesti takapäätä käyttäen. Oltiin lähinnä ympyrällä + muutamat avot ja lisäykset suoralla uralla, Coda oli hieno ja valmennuksesta jäi hyvä maku suuhun :)

Tämä kuva on jo aikaisemmin otettu, mutta myös empun valkusta !

Keskiviikko

 

     Keskiviikkona oltiin Vuokon kanssa Tuiskun puomi/kavaletti-tunnilla, ja tehtiin uusintatyyppistä rataa pienillä teillä. Coda oli tosi hyvä ja aijonkin ehkä hyödyntää Codan pienillä teillä hyvin toimimista sunnuntaina kisoissa.
     Ajatuksena olisi mennä 90cm perusrata rauhassa, isoilla teillä ja tasaisesti, mutta uusinnassa (jos päästään, aina tähän asti ollaan päästy mutta eihän sitä koskaan tiedä!) voisin nipistää pikkusen teistä ja ottaa ihan vähän eteen. Mikään voitonkiilu silmissä-kaahaaminen ei siis ole kyseessä, vaan pieni uusintaan totuttelu. Codalla ei ole uusinnassa vielä aikaa ratsastettu, mutta pikkuhiljaa :) Metri kuitenkin kokonaan isoja teitä käyttäen.

Tunnin jälkeen mentiin hiitille loppukävelyille. Codalla taas korvat sojottaa tuttuun tapaan :D

Torstai ja perjantai

 

     Torstaina Codalla kävi fyssari ja minijumit saivat kyytiä :) Juuri Virosta palannut äiti kävi syöttelemässä + tekemässä ruuat, ja itse suuntasin treenailemaan biisejä Rhesan kanssa. Tänään äiti käy kävelyttämässä ja ehkä juoksuttamassa Codan, ja huomenna jompi kumpi verkkailee rennosti.


Jos joku on tulossa su Riksuun kuvailemaan niin ottaisin mielelläni kuvia vastaan, olen myös valmis maksamaan hyvistä! Ida Kuisma- C-Hermano de Contact Z, ollaan 90cm 19. ja 100cm 23. lähtijöitä ellei tule jälkkäreitä. Kisanumero on 11, ja sähköposti on ida.kuisma@gmail.com :)


Kiitos kun luit ja kuuntelen mielelläni postausehdotuksia :)

 

♡:Idde

 

 

4 kommenttia:

 1. Ihana hepsu sulla! :3 liityyin lukijaks! :)

  VastaaPoista
 2. Laadukasta tekstiä ja kivoja kuvia! Mukavan oloinen blogi muutenkin, ehkä omaan mieleen liian synkähkö, mutta pitäähän näitäkin olla. :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ! meinasitko siis synkkää ulkoasua vai onko teksti jotenkin synkkää? kiitos palautteesta, ja jos meinasit tummaa taustaa niin voisihan sen vähän kesäisemmäksi toki vaihtaa :)

   Poista