lauantai 12. heinäkuuta 2014

♥6 Koulusuojat jalkaan

Mitä me ollaan puuhailtu loppuviikosta?


     Tällä viikolla me ei olla hypätty ollenkaan, kun viimeviikko oli niin estepainotteinen. Koulupuolta onkin työstetty senkin edestä, ja kevyempiä päiviä on välissä ollut.
     Keskiviikkona mulla oli Emilia Kaikkosen kouluvalmennus. Emppu käy meillä rakella valmentamassa lähes joka viikko, ja yleensä tiistaisin tai keskiviikkoisin me käydään Empun valmennuksessa. Tiistaina Codalla oli vapaa, ja se olikin valmennuksessa tosi hyvän tuntuinen!


Kuvien laatu ei varmaan enää edes yllätä :D
     Torstaina Codalla pidettiin tosi kevyt päivä, käytiin vaan maastossa kävelemässä ja vähän hölkkäämässä. Otettiin oikeen rennosti ja jätettiin satulakin talliin, molemmilla oli kivaa ötököitä lukuunottamatta :)

Shortsit ja crocsit koska helle :D
     Perjantai ja lauantai vietettiinkin sitten kouluratsastuksen parissa, kun trailerin nokka kääntyi kohti Pornaisia. Käytiin siis Codan kanssa pienimuotoisessa kahden päivän tehovalmennuksessa lahassa, ja pitäisi kyllä aina muistaa kun itsenäisestikin ratsastaa että vaatii itseltään ja hevoselta tarpeeksi eikä päästä kumpaakaan liian helpolla :)


     Huomenna äiti liikuttaa Codan ja mä aijon nukkua pitkästä aikaa puolille päiville! Sitten suuntaan kulmikseen palaveeraamaan esiintymisjuttuja ja tsekkaamaan kesällä vedettäviä biisejä :) Ens viikolla palataan taas esteiden pariin ja viikonloppuna onkin sitten Riihimäen alue-este, 90cm ja 1m.

Kiva kun katoit ja jää toki seuraamaan :)

 

♡:IddeEi kommentteja:

Lähetä kommentti