maanantai 9. toukokuuta 2016

♥208 Ainon kisat

Torstain startit

 

Nyt onkin tullut muutama kisapostaus putkeen, joka kertoo onneksi siitä, että kausi on lähtenyt kivasti käyntiin. Nyt on kuitenkin kisoista vähän taukoa, ja seuraavat pitäisi olla sitten Ypäjällä muutaman viikon päästä. Perjantaina lähden viikoksi Espanjan auringon alle, joten katsotaan miten sieltä pääsen postailemaan. Tässä välissä kuitenkin kaikkea muuta, ja myös sitä ihan perus arkea.

     90cm meni aika kivasti, mitä nyt ensimmäisellä ja neljännellä esteellä oltiin vähän lähellä. Uusinnat tiet sain aikalailla ratsastettua juuri miten olin ajatellutkin, ja aika riitti lopulta kuudenteen sijaan. Vaikka luokka oli pieni, tuntui kuitenkin kivalta olla yksi kuudesta palkintojen jaossa 56 lähtijästä. Tämä oli myös mun ja Codan ensimmäinen yhteinen palkintojen jako, sillä vaikka ollaankin aijemminkin sijoituttu sijoille 3, 4 (2x) ja 5, niin ei ole ollut erillistä palkintojen jakoa, ja kerran olen myös mennyt palkkariin lainahevosella.
     Radan näette jälleen videolta, laatu kärsi jossain välissä, mutta laittakaa mutterista maksimiin. Tällä kertaa laitoin musiikit päälle kun kuului katsojien keskustelut (ei siis meitä koskevat, vaan ihan omat jutut). Perusrata loppui sarjalle, jonne tulikin vähän iso hyppy sisään, mutta Coda selvitti sen silti reippaasti ilman pudotuksia. Esteet 6 ja 12 sen sijaan vähän kolahtivat, mutta ei onneksi saatu kummaltakaan puomia matkaan. Näin ollen päästiin jatkamaan ainoastaan neljä estettä sisältävään uusintaan, jonka pääsin ratsastamaan Codan kanssa yhdessä ihan hyvässä temmossa. Starttasin melko lopussa, ja menin sijalle kuusi, eikä kukaan sitten mennyt enää meistä ohi.
     Metrin rata olikin aika huvittava, kun perusradalla jo vauhti alkoi pikkuhiljaa kiihtyä loppua kohden. Päästin Codan hyppäämään aina vaan kauempaa, sekä vauhdin kiihtymään. Olisi pitänyt ajoissa tajuta ottaa kunnon pidäte, sillä selvästikään mun hyssyttely ei tuottanut minkäänlaista tulosta. Sitten päästiinkin jo perusradan loppuun, enkä sitten enää siinä vaiheessa enää halunnut hiljentää vauhtia kun uusinta alkoi. Uusinnan ensimmäiselle (musta okseri) vauhti pääsi kuitenkin kiihtymään jo vähän liikaa, ja hevonen pääsi sille myös liian pitkänä. Siitä sitten etupuomi matkaan takajalkavirheestä, jonka jälkeen ajalla ei enää ollut väliä niin sain vihdoin otettua sen kunnollisen pidätteen. Sarjalle sitten mun mielestä ihan hyvin, mutta väli jäi silti tosi ahtaaksi. Viimeisen linjan tulin sitten kuudella, vaikka edellisessä luokassa menin sen pienemmällä kaarteella viidellä. Kuusi askelta mahtui väliin myös ihan hyvin, mutta silti viimeiseltä pystyltä vielä toinen puomi. Tulos siis uusinnasta 8vp, mutta silti ihan hyvä fiilis, sija lopulta 23/71 kahdesta puomista huolimatta.
     Torstain omien starttien jälkeen palasin vielä rikospaikalle sekä perjantaina, että lauantaina. Olin nimittäin aamusta iltaan Ainon puolesta kilpailuissa töissä, ja oli kyllä tosi kivaa! Olin suurimman osan ajasta portilla, jossa huutelin kilpailijoita kisa-areenalle. Vastasin myös siitä, että verryttelyssä oli maksimissaan 12 ratsukkoa, ja mielellään vielä oikeat ratsukot :D Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja oli myös mukavaa kun portilta näkyi hyvin kilpailuareenalle. Ilma oli ihan mieletön, ja muutenkin kilpailut sujuivat todella hyvin. Aika huikea ensimmäinen GP-osakilpailu!

2 kommenttia:

 1. Siistiä ratsastusta! Onnea sijoituksesta! :)

  Oli kyllä kivaa hengailla siellä Ainossa, vaikkei meillä ollutkaan siellä muuta kuin kuvaamista. Huikea paikka ja huikeat kilpailut, kaiken kruunasi upea sää. Minkä johdosta mulla perjantain jälkeen iho helotti punasena, muistipahan laittaa muina päivinä sitä aurinkorasvaa.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)! Sielä on kyllä aina niin hyvä meininki, vaikka olisikin vaan katsomon puolella! Joo punanahka ilmottautuu tääläkin :D

   Poista