torstai 17. maaliskuuta 2016

♥199 Long time no see

Ylppärit melkeen selätetty

 

Moikka! Tosiaan nyt blogi on ollut ylppäreiden kiireisimmän jakson täysin hiljaiselolla, koska oon koittanut parhaani mukaan lukea aina kun sitä aikaa on ollut. Musta olisi ollut tyhmää kirjoitella hätiköityjä postauksia, joten priorisoin mun ajankäytön mielummin hevosiin ja ylppärikirjoihin. Ensi maanantaina mulla on sitten (toivottavasti) vikat kirjoitukset ikinä, ja mulle ehdottomasti vaikeimmat (ruotsi). Sen jälkeen blogi palaa täysin raiteilleen, sillä mulla on sitten päivät pitkät aikaa :)

     Viime viikkoina en ole kovin paljoo ratsastanut, pari kertaa viikossa Codalla, plus sitten Ainossa. Oon tykännyt kyllä tosi paljon käydä Ainossa ratsastelemassa, tekee tosi hyvää mennä muillakin kun omalla, etenkin kun siellä on sairaan kivat hevoset! Codan kanssa ollaan maastoiltu, hölkötelty, käyty kouluvalkussa, ja hypättykin kerran :) Oli super kivaa, ehkä tämä tästä.. Ajattelin jopa korkata kisakauden parin viikon sisällä! Tuisku on nyt ratsastellut taas Codalla, ja mennyt parit kisat. Toiset 27.2 RidersInnissä, 110cm ja 120cm, ja toiset Ainossa vaikeutuvassa 125cm jokeriluokassa. Hyvinkään radat löytyy alta! Ainossa mun kuvaus ei osunut edes hevoseen, joten jätän laittamatta :D Coda oli muuten hyvä, mutta karttoi sitten pitkää vesimattoa jostain syystä. Ei kuitenkaan mitään ihmeellistä, ja vaikutti suht luottavaiselta :)


Palataan ensi viikolla :)!

6 kommenttia:

 1. Ooksä ottanu irtotunteja ainosta vai jonkun 10x kortin? Mä oon kanssa harkinnut tota 10x korttia, niin olis kiva kuulla kokemuksia tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sieltä ihan kokonainen kausi estetunnilta :) Lisäksi olen ostanut tuntipörssistä joitain tunteja. irtotunneista tai 10x kortista en siis osaa valitettavasti sanoa mitään..

   Poista
 2. Coda näyttää ihan sikahyvältä! Kesää ja kisoja odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coda kiittää :) no niimpä, voisi tää loputtomalta tuntuva talvi jo lähteä!

   Poista
 3. Heih, sulla on tosi kiva ulkoasu! Mitä mallia tässä on käytetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mallina toimii ihan toi bloggerin perusmalli, jonka nimi on "yksinkertainen". Toki päälle on tehty melko paljon koodailuja :)

   Poista