lauantai 6. helmikuuta 2016

♥196 Coda Pantsun valkussa

Tuisku ja Coda valkussa


Eilen Tuisku oli Codalla Piian valkussa, ja valmennus sujui hyvin. Kiva huomata ettei sille ollut jäänyt paikasta tai hyppäämisestä ylipäätään mitään traumoja. Se alkoi taas hyppäämään selän läpi paremmin, ja muutenkin oli oikein yritteliäs! Trippelit ja kolmoissarjat sujuivat vanhasta muistista, eikä korkeudenkaan kanssa ollut ongelmia, vaikka Coda on mennyt viimeaikoina pienempää. Valkusta jäi hyvä ja rento fiilis, joka toivottavasti jatkuu myös mun kanssa :)

     Piian valmennukset kestävät yleensä kaksi päivää, mutta Coda meni vain toisena. Valmennukset olivat jälleen upeassa Ratsastuskeskus Ainossa, jossa tulikin sitten vietettyä monen monta tuntia torstaina ja perjantaina. Torstai iltana mentiin vielä omien ratsastuksien jälkeen Aasan kanssa katsomaan vikoja valmennuksia, ja rakennettiin samalla seuraavan päivän rata Piian ohjeiden mukaan. Esteitä oli niin monta, että kaikki puomit oli käytössä (kun kisapuomeja ei saanut käyttää). Tehtävää siis oli, ja iso maneesi näytti hetken jopa pieneltä, kun se oli niin täynnä kaikkea.
     Codan valkku alkoi itsenäisen verryttelyn jälkeen kavalettien yli laukkailulla, mutta koska muille kyseessä oli jo toinen valmennus, aloitettiin hyppääminen melko pian. Torstaina oli enemmän jumppailua ja työskentelyä sileällä ja kavaleteilla, mutta perjantaina hypättiin rataa. Pystylle ja okserille verkkahypyt kisaverkan tapaan, ja sitten rata jonka osia sitten toistettiin tarvittaessa. Coda suoritti hyvin, ja vaikutti olevan hyvällä mielellä läpi valmennuksen. Alkuun se oli vähän vielä jännittynyt, mutta valmennuksen edetessä parani. Se sai Piialta paljon kehuja, ja Piia sai sen kyvyistä myös paremman käsityksen. Mun kanssa kun se ei aina pääse ihan loistamaan :D2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kiva että poika voi jo paremmin. Meno näyttää videolla todella hyvältä. :)

    VastaaPoista