lauantai 14. marraskuuta 2015

♥174 Empun kouluvalkku

Tämän päivän valmennus

 

Pitkästä aikaa postausta kouluvalmennuksesta! Vaikka postauksia ei ole koulupulen valmennuksista vähään aikaan näkynyt, ollaan toki käyty niissäkin aktiivisesti viikottain. Nyt kuitenkin vähän analyysin tynkää ja videota tältä päivältä :)

     Meidän valmennus oli klo. 12, joten lähdettiin kotoa ajamaan varttia vaille 11. Tallilla oltiin yhdeltätoista, ja alettiin äitin kanssa laittamaan Codaa kuntoon. 11.30 lähdin maneesille verkkailemaan, koska Empun valkut kestää puoli tuntia, ja niihin verrytellään itsenäisesti. Verkkailin kevyessä ravissa ja laukassa hieman molempia suuntia, ja tein vähän siirtymisiä. Sitten annoin kävellä vähän aikaa ennen tunnin alkua. Emilia oli mua ennen valkussa, joten ehdin kivasti näkemään sen valkkua siinä verkkaillessa. Sitten vaihdeltiin vähän Empun kanssa kuulumisia, ja ruvettiin hommiin. Coda oli super kiva! Äiti kuvaili tosiaan vähän videota, ja sitä katsellessa eniten pistää silmään oma ylävartalo. Kädet tuppaa seilaamaan helposti, ja näköjään hartiat vähän nousee etenkin ravissa. Mulla on edelleen isoja vaikeuksia istua tuola Codan ravissa, mutta pikkuhiljaa :D
     Laukka oli tänään tosi hyvää, ja sain Codan ratsastettua hyväksi itseni, mutta myös valmentajan mielestä. Ravissa Coda liikkuu isosti, mutta saisi kantaa itsensä vieläkin paremmin. Se toki johtuu täysin musta ratsastajana, että en aina muista tai osaa vaatia oikeita asioita. Kokonaisuudessaan valkusta jäi kuitenkin super hyvä fiilis, vaikka loppua kohden Coda alkoikin vähän väsymään. Se on kuitenkin ihan inhimillistä valmennuksen jälkeen, jossa ratsastetaan hevosta paljon myös kooten ja lyhentäen. Codaan olen tosi tyytyväinen, mutta itselleni annan kyllä kotiläksyjä ainakin istuntaan liittyen. Mutta eihän sitä opi istumaan kun istumalla, joten treeniä!

Treenit jatkukoon, mutta saa sitä välillä pysähtyä vähän vellomaan tyytyväisyydessäkin! Tässäkin valmennuksessa oli paljon hyvää, ja tietenkin tosta mamman mussusta olen taas niin iloinen. Lopuksi käytiin vielä kävelemässä maastossa pitkä lenkki, ihana ilma ja ihana hevonen. Super startti pitkään viikonloppuun :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon seurannut sun blogia anonyymisti ties kuinka ja kauan, mutta nyt päätin lopultakin liittyä lukijaksi! Sulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi, tätä videota katsellessa tuli vähän nostalginen fiilis, muistan vieläkin sen päivän kun tähän halliin ekan kerran tepastelin kokeilemaan tulevaa omaa hevostani... :) Kiitos kun linkkasit blogisi meidän blogiin! http://faniunelma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tervetuloa :) Tuntuu kyllä että vasta viime viikolla Fani olisi ravaillut mun kanssa samaan aikaan maneesissa, mutta siitä onkin jo vaikka kuinka ja kauan! Tsemiä teille :)!

      Poista