sunnuntai 8. marraskuuta 2015

♥172 Riders Inn 31.10

Hyvän mielen kilpailut

 

Kuun vaihteessa kisailtiin Hyvinkäällä, jossa mentiin helpot luokat hyvän fiiliksen takaamiseksi. Menin lauantaina siis 90cm ja 100cm, jotka menivät ihan hyvin. Ei parhaita ratoja, mutta ei huonojakaan. Kokrilin ensimmäistä kertaa pitää kevyen päivän ennen kisoja, ja siltä osin Coda oli tosi hyvä.

     90cm tuntui kyllä tosi pieneltä, mutta se tuli ihan tarpeeseen. Kummallekin jäi hyvä fiilis ja sijoituskin sieltä sitten lopulta napsahti. 100cm meni myös ihan kivasti, yksi puomi kuitenkin napattiin. Sinä viikonloppuna musta tuntui että ajauduin helposti lähelle, ihan kun mun silmät olisi nähnyt etäisyyden jotenkin normaalia lähemmäs! Onneksi sitä ongelmaa ei ole enää noiden kisojen jälkeen juuri näkynyt, tiedä sitten mistä se johtui. Kumpikaan rata ei herättänyt mussa mitään suurta iloa tai surua, ihan perus radat mun mielestä :) 
     Reissussa oltiin taas Aasan kanssa, ja mentiin tällä kertaa samat luokatkin kun mä en mennyt kymppiä. Omien starttien jälkeen jäin vielä jeesaamaan Anua ja Pyryä, ja kisat kestikin tosi myöhään. Äiti vei välissä Codan kotiin, ja hoiti sen kunnolla. Sitten oltiin molemmat kisapaikalla yli kymmeneen, ja Sunnuntaina ajelin vielä takaisin ilman hevosta pelkästään hoitamaan. Kisatäyteisiä viikonloppuja siis ollut, mutta nyt alkaa hellittää :)

Metrin videosta kiitos Emmalle! Nämä kisat olikin sitten toisiksi viimeiset tällä kaudella. Meidän kohdalla viimeiset kisat käytiin eilen Ypäjällä, niistä lisää myöhemmin! Kausi on nyt kuitenkin paketoitu onnistuneesti kasaan, ja on aika aloittaa uusi treenijakso pienen lepotauon saattelemana :)

2 kommenttia: