maanantai 3. lokakuuta 2016

♥224 Belgian ostokset

Ostokset Zangersheidestä


Lupailinkin viime videopostauksessa, että näytän teille mitä ostoksia Belgiasta tarttuikaan matkaan. Codalla ja mulla on molemmilla tosi paljon kaikkea, joten sen suurempia tarpeita millekään ei ollut. Pari juttua kuitenkin löytyi, joita ihan tarpeeksikin voisi kutsua. Coda sai koulusuitset, sekä elektrolyyttiä, ja mä sain uudet housut ja kannusremmit :)

     Ratsatushousut ovat Harcour-merkkiset, ja niissä on kokopaikkaiset pistegripit. Gripit on tosi pitävät, ja housut tosi ihanat päällä. Mulla koko on 38, ja vyötärö on hieman korkeampi, josta itse tykkään paljon. Ainoa miinuspuoli on, että vetoketju aukeaa välillä, pitänee keksiä siihen joku viritelmä. Muuten ei kyllä ole kun hyvää sanottavaa näistä, ja myös polvipaikoilla kyseiset housut olivat aivan ihanat! Päädyin lopulta kuitenkin näihin, sillä sileällä ratsastan kuitenkin sen 5 kertaa viikossa, kun esteitä menen vain sen yhden kerran.
     Esteillä rakastan polvipaikkoja, mutta sileällä olen tykästynyt kokopaikkoihin. Kokogrippejä mulla olikin aijemmin vain yhdet, jotka ovat olleet kovassa käytössä. Polvigrippejä mulla on kuitenkin jo kolmet, plus parit kisahousut. Nämä ovat tulleet kyllä heti kovaan käyttöön, uudet lempparit ehdottomasti :) Kuvassa näkyy myös uudet nahkaiset kannusremmit, jotka tulivatkin tarpeeseen edellisen remmin katketessa. Muutaman kuukauden mulla oli eriparia olevat remmit, niin nyt sekin asia on korjattu!
     Monet varmasti tietävätkin, että meillä oli sekä sileälle, että esteille omat micklemit. Tultiin täälä kuitenkin pikkuhiljaa siihen tulokseen, että sileällä ne eivät ole niin hyvät. Niillä hevonen pääsee karkaamaan tuntumaa liikuttelemalla  leukojaan, eikä näin ollen tukeudu käteen halutulla tavalla. Uusilla suitsilla ero tuntui heti, ja pitäähän mun nyt täällä dressagetallilla edes esittää ymmärtäväni jotain kouluratsastuksesta ;) Ei vaan, jos nyt totta puhutaan niin Coda on mennyt sileällä paljon eteenpäin, ja nyt kun tämä suitsiasiakin on kunnossa, en malta odottaa että päästään taas kunnolla treenaamisen makuun. Huomenna Codalla on kevyt kengityksen vuoksi, mutta sitten katsellaan taas valkkuja.


Tälläinen tiivis esittelypostaus tällä kertaa, onko teillä esittää jotain postaustoiveita?

 

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kivoja ostoksia.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset nuo housut! Vetskarin kiinni pysymiseen kannattaa kokeilla letityskuminauhaa vetimeen lenkillä kiinnni ja rats. ajaksi housujen nappiin "ripustaen". Edellyttää toki, että vetoketjun vetimessä on joku reikä ja housujen nappi edes jotenkuten oikean napin oloinen, että tämä onnistuu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo pitää testata, näissä tosin ei oo nappia vaan sellainen "hakanen"!

   Poista
 3. oothan kiinnittänyt huomiota, et vetoketjun vedin jää aina alaspäin lopuks? ihan hirveän yleinen moka, jota jengi ei tajua ja valittaa että vetoketju pettää on jättää se ns. vetoasennossa ylös ja ihmetellä kun liusuu heti auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä kyllä tiedossa, silti valitettavasti aukeaa :(

   Poista