keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

♥214 Hyppäri 8.7

Tuiskun valmennus

 

Tällä hetkellä, kun näette tämän postauksen, olen jo matkalla kohti Saksaa! Oli pakko ajastaa teille viimeyönä vielä valmennuspostaus edelliseltä viikolta, sillä en halua että se jää pidemmäksi aikaa roikkumaan. En ole muutenkaan yhtään varma, milloin me ystäväni internetin kanssa kohtaamme seuraavan kerran, mutta toivotaan että pian! Tässä kuitenkin kuvia, video, sekä yleisiä tunnelmia viime viikon estevalmennuksesta :)Kuvat © Sofia Niemikoski
     Hyppäri alkoi tuttuun tapaan sileän verryttelyllä, jossa alun itsenäisemmän osuuden jälkeen alettiin tulla toistuvaa kuviota. Muuten laukattiin kenttää kavennettuna, mutta lyhyillä sivuilla siirryttiin raviin, ja käännettiin satulassa istuen voltille. Tätä toistettiin muutamaan otteeseen molempiin kierroksiin. Esteverkka suoritettiin sateenkaaren värisellä pystyllä, sekä keltaruskein raidoin varustetulla okserilla, jonka jälkeen laukkailtiin kaikki linjat yksitellen läpi. Tämän jälkeen tultiin rataa. En ole varma onko videota editoidessa käynyt jotain, mutta jotkut verkkaklipit saattaa näkyä kahdesti, ja joitain yksittäisiä linjoja taas puuttua. Esteosuus alkaa kohdasta 3:58! Muistakaas säätää laatuja mutterista :)
     Coda oli oikeastaan tosi kivan tuntuinen läpi tunnin, vaikkakin olisi saanut reakoida paremmin jalkaan. Hän suoritti kuitenkin kaiken oikeen näppärästi, ja mäkin tein ehkä pitkästä aikaa jotain oikein. Sarjalta portille oli kolme askelta, joka meinaki aluksi jäädä vähän pitkäksi, mutta muuten välit sujui hyvin. Ei hypätty mitään kovin isoa, mutta tekemistä riitti. Tällä hetkellä esteet näyttää sujuvan taas ihan kivasti, toivottavasti sama jatkuu myös Saksassa! Kisoihinkin olisi kiva päästä mahdollisimman pian, mutta kotiutuminen ottaa varmasti molemmilta aikansa. Palataan Saksan tunnelmien parissa sitten heti kun saan netin, ja ehdin taas koneen ääreen :)

6 kommenttia:

 1. Superhyvän näköistä menoa, ootte kyllä hyvä pari! Ihania kuvia ❤

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköisesti meette! Onnea Saksaan, toivottavasti kuullaan pian kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän parhaani mukaan päivitellä :)

   Poista
 3. Tsemppiä Saksaan! Kuinka kauan olette siel?

  VastaaPoista