sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

♥213 Viimeiset kisat Suomessa

Tuomarinkylä 2.7

 

Eilen käytiin Dumissa hyppäämässä yksi luokka, joka olikin viimeinen Suomessa hypättävä rata pitkään aikaan. Saksaan muuttoon enää reilu viikko, alkaa kieltämättä jo vähän jännittää! En ole pakannut vielä mitään, joten toivotaan ettei tule ihan kamala kiire. Nyt kuitenkin hieman tunnelmia eilisistä kisoista :)
     Luokkana meillä oli 90cm, ja mentiin kisoihin Tuiskun kuorkilla, joka onkin Codalle jo ennestään erittäin tuttu. T hyppäsi saman luokan yhdellä nuorella, niin oli kiva kun sai verkassakin valmennusta, vaikkakin toisen hevosen selästä huudeltuna. Käytiin kävelemässä rata jo heti paikalle tultaessa, jonka jälkeen lähdettiin verryttelyyn. Meidän välissä oli vain yksi lähtijä, niin verkattiin melkolailla samaan tahtiin. Kaksi ratsukkoa ennen pääsin portille odottelemaan, ja katselin kolmanneksi viimeisen esteen kohdalla että mihis se ratsukko nyt oikeen menee! Tajusin että oltiin kävelty perjantailta unohtunut rata, ja siinä vaiheessa sydän otti kieltämättä pari vähän tiheämpää lyöntiä! Kysäisin henkilökunnalta asiasta, niin selvisi nopeasti että meidän kävelemä rata oli muuten ihan oikea, mutta yksi linja oli lisätty ennen viimeistä sarjaa. Ei mitään hajua monen askeleen linja kyseessä, mutta "silmällä vaan", niin kuin Pyry sanoisi :D     Rata oli melko yksinkertainen, mutta ehdottomasti mun mieleen. Sellainen hyvän mielen rata, tekemistä, mutta ei kuitenkaan liikaa. Kaikki sujui hyvin ja rata oli suhteellisen tasainen ja hyvä. Meillä oli tosi kivaa, ja jäi hyvä fiilis. Arvosteluna oli A.0.0, eli jokainen puhtaan radan tehnyt ratsukko sai ruusukkeen. Niin myös me Codan kanssa, tähän on hyvä päättää Suomen kisakausi. Katsotaan kuinka pian päästään takaisin asiaan sitten Saksassa. Toivottavasti kuitenkin pian, sillä on tää vaan niin kivaa!


Iloista kesää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onnea!!! Hienosti menette. Ootte super pari. Milloin tulee taas videopostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koitan tehdä vielä ennen lähtöä :)

   Poista
  2. Onnea hyvin menneestä radasta! Herzlichen Glückwunsch zur Deutschland! (voi olla kirjoitusvirheitä)Toivottavasti tulee kuulumisia Saksasta :)

   - Roosa

   Poista
  3. Danke! Joo koitan parhaani mukaan päivitellä myös Saksasta :)

   Poista