keskiviikko 24. joulukuuta 2014

♥78 JOULUKALENTERI day24: Hyvää joulua + room tour

24.12.2014



Nyt aukeaa viimeinen luukku vuoden 2014 joulukalenterista, nimittäin luukku 24! Vuorossa tällä kertaa room tour, nauttikaas joulusta :)!



Huikean hyvää, siunattua ja rauhallista joulua jokaiselle!


♥: Idde ja Coda

 

6 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinullekki vain! Joulukalenteri oli tosi kiva, pariin luukkuun en tainnut mitään kommenttia laittaakkaan.. Hups! Olisi kiva jos kuvaisit saamasi lahjat? :) nää sun joulukalenterien luukut kyllä piristi päiviä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon suvi! Sun kommentit on koko joulukuun ajan saanut hymyn mun huulille ja piristänyt synkkiä iltoja :) kiitos! Hyvää joulua ♥

      Poista
  2. Ihanaa joulua teillekin ja menestyksekästä uutta vuotta 2015! :) Tää joulukalenteri oli tosi kiva ja kertaakaan ei tuntunut siltä että tekisi mieli sammuttaa video vaan jaksoi katsoa kaikki videot hyvin! :) Tosi hieno toi sun ja Codan kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tosi kiva kuulla, vaikka joistain luukuista tulikin melko pitkiä. Kiitos ja hyvää joulua ♥

      Poista
  3. Mun mielestä sun joulukalenteri oli ehdottomasti yksi kivoimmista mitä seurasin :) jaksoin aina katsoa kaikki videot alusta loppuun.
    Muutenkin olen jäänyt ihan aktiiviseksi lukijaksi blogiisi, kirjoitat hyvin ja selkeästi, yksi tämän hetken lempi blogeistani :)
    Hyvää joulua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, tosi kiva kuulla :) Hyvää joulua sulle ♥

      Poista