sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

♥3 Kuvahaaste


Ajattelin nyt siis osallistua Tiian (www.lillivoitto.fi) tekemään kuvahaasteeseen, vaikka ihan kaikkiin kohtiin ei nyt sopivaa kuvaa löytynytkään :)
 


"OHJEET: Jaa lempparikuvasi antamistani aihekategorioista, kerro miksi pidät juuri siitä tai miksi valitsit juuri sen. Kuvan ei ole tarkoitus olla sinun ottamasi vaan sellainen missä sinä ehkä itse esiinnyt tai missä suosikkihevosesi on. Muista kysyä lupa kuvaajalta kuvan julkaisuun ja mainita kuvaaja!" <- kopioitu täältä !


LEMPPARI... 

...ESTEKUVA

     Meistä ei oikeesti oo juuri yhtään hyppykuvia koska äiti ottaa aina videota ! Tätä oonkin harmitellut vaikka toki videotkin on kivoja ja kiitti äitille niistä :) ! Joku tällänen surkeella laadulla varustettu kuva löyty, joka on otettu kännykällä videosta :D (eli laatu on mitä parhain!)
     Tää on Hattel Horse @ Forstén-Pentin kisoista 90cm luokasta, sateen takia esteet oli kai vähän pienemmät, tai omaan silmään ainakin näytti pieniltä (:

...KOULUKUVA     Meijän ekojen koulukisojen verkasta, ekojen ja siis ainakin tähän asti ainoiden. Valitsin tän vaikka Coda ei missään täydellisessä muodossa olekaan ja mun ilme on mitä on, tykkään kuitenkin kuvasta ja on siistit kamat molemmilla päällä + Codalla oli lennokas ravi :)

...YHTEISKUVA Valitsin tän koska Codalla on kerrankin korvat höröllä ja mun mielestä kuvasta välittyy kiva fiilis. Parempiakin olis varmaan löytynyt mutta maisema on kiva jne joten laitoin nyt tän (:

... KISAKUVA
     En oikeen löytänyt mitään kisakuvia koska musta on siis aina otettu videota enkä oo itestäni löytänyt koskaan kuvia radalta. Tää on kuitenkin dumiportti 2014 verkasta ja saa luvan kelvata :) Ensimmäinen kuva on myös kisoista !

...MAASTOESTEKUVA

Maastareilta ei ole kuvia koska niitä ei olla valitettavasti vielä päästy Codan kanssa kokeilemaan !

...TIPPUMISKUVA

     Tippumisestakaan mulla ei ole yhtään kuvaa koska oon tippunut Codalta vaan kerran, ja se oli heti tokana päivänä kun Coda oli just tullut mulle. Kameraa ei siis ollut sillon mukana mutta stoorin voin lyhyesti kertoa: Olin menossa alkukäyntejä tai -raveja ja mulla oli vyö vielä vähän löysällä (joka oli Codalle muutenkin vähän liian pitkä koska omia kamoja ei vielä juurikaan ollut). Joku tuli maneesiin sisään päätyovesta ja jotai sit rapsahti silleen et Coda säikähti kun ääni tuli takaa päin. Se oli vielä ihan uudessa ympäristössä, uus ratsastaja, uus koti ja uus maa.
     Pikku spurtin jälkeen tuli vastaan lyhyt sivu jonka Coda laukkas sit aika tiukalla kaarteella ja satula käänty ulkokyljelle ! En usko et olisin muuten tippunut mut painovoima vei mukanaan kun satula kippas :D Joo mutta tästä opimme et pitää olla aina hevoselle sopivat varusteet ja vyö pitää olla kireellä jo heti selkään noustessa :)

KUVA, JOHON LIITTY HYVIÄ MUISTOJA


     Laadussa ei oo kehumista mut tää tilanne oli tosi jees ! Edellisessä kohdassa lukeekin mun ainoosta tippunisesta, ja sen jälkeen tuli sellanen pieni ratsastuspelko vähäksi aikaa... Oikeestaan se johtui siitä, etten päässyt heti takas satulaan koska oma selkä oli kipeytynyt niin pahasti, yleensä nousen samantien takas tippumisen jälkeen mutta nyt en voinut.
     Tässä kuvassa olin uskaltautunut ekaa kertaa estetunnille selän (tai pikemminkin kyljen) paranemisen jälkeen! Estetunti meni vielä tosi hyvin ja sain paljon lisävarmuutta itelleni. Lähettiin lopuks äitin kanssa vielä kävelemään hiittirata ympäri ja sen varresta tää kuva on napattu :)

ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEVOSESI KANSSA


     Pakko olla rehellinen ja laittaa ihan eka kuva meistä vaikka tää onkin ihan kauhee ! Olin siis tässä kokeilemassa Codaa ja kiristettiin just vyötä tms :D

PARAS KESÄKUVA


     Äiti oli tossa yks päivä napannut tälläsen ja musta tää on kiva ! Ilma on ihanan kesänen ja Codalla vaihteeks ruohotuppo suussa :D

PARAS TALVIKUVA


      Oli sitä talvella välillä luntakin! Ite en lumesta tai talvesta tykkää mutta sillon saa kyllä kieltämättä kivoja kuvia :) Tässä Coda näyttää musta jotenkin isommalta kun se on (166cm) ja toi auringonvalo tulee nätisti sivulta, muutenkin kivan valosa kuva !

TUNNELMALLISIN KUVA

  

     Metsä luo musta kivan tunnelman :) Tietty joku järvikuva olis ollut kiva, mutta Codan kanssa ei vielä veteen olla päästy. Myös auringonlasku tms olis ollu kiva mut en löytänyt mitään ! Joten ehkä tää on sit tunnelmallisin kuva meistä :D


Kaikki kuvat on mun tai äitin ottamia, eli (c) iddejacoda.blogspot.fiHaastan mukaan kaverini Tiiun ! Suosittelen myös seuraamaan Tiiun blogia joka kertoo kansallisen tason poniratsukosta, http://tiiunblogie.blogspot.fi/ :)

 

Liity toki lukijaksi!

 

♡: Idde

 

 

 

 

4 kommenttia:

 1. Komea heppa! Tuo talvikuva pisti silmään, tosi onnistunut!:)

  VastaaPoista
 2. Coda on tosi komea hevonen! Eniten pidän tuosta talvikuvasta, siinä on sellainen pirteä tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon molemmille :) !

  VastaaPoista
 4. moi! Kiitos kun ilmoitit, kävin kurkkaamassa ja liityin lukijaksi :) olisi kiva kuulla rehellinen mielipide mun blogista, kiva idea !

  VastaaPoista