maanantai 14. joulukuuta 2015

♥182 Jouluspesiaali 4/10 - Tavoitteet

Haaveet ja tavoitteet


Huh, kylläpäs aika juoksee ja joulu lähestyy kovaa vauhtia! Vielä viimeiset kouluhommat pois alta, ja sitten saa loma alkaa :) Huippua! Itse suuntaan ensi viikolla kohti Lontoota, mutta joulua vietän ihan kotona. Nyt kuitenkin suunnataan hetkeksi katseet vieläkin pidemmälle, nimittäin ensi vuoteen! Miltä omat toiveet sen suhteen näyttävätkään?


     Viime vuonna toivoin, että kausi 2015 päästäisiin kilpailemaan 110cm -luokissa. Se toteutui jotenkin, ja saatiin kyllä startteja ihan mukava määrä 110cm tasolta. Haave oli, että loppukaudesta oltaisiin päästy starttaamaan 120cm -luokkia, ja kuten näkyy, se ei toteutunut. Mä en kuitenkaan halua asettaa minkäänlaisia paineita luokkakorkeuksien suhteen, ja jos 120cm -luokkiin nouseminen tarvitsee enemmän aikaa, niin sitten sitä aikaa annetaan. Kuitenkin ensi kauden tavoitteeksi olen asettanut, että niitä 120cm -luokkia päästäisiin menemään. Uskon, että jossain vaiheessa kautta voitaisiin olla niihin valmiita, ja jos ei olla, niin se ei ole vakavaa. Katsotaan tilanteen mukaan, ja eletään hetkessä myös ensi kaudella. Missään nimessä en halua turhaan hötkyillä, mutta jos siltä näyttää, niin 120cm tasolla olisi kiva kilpailla.
     Luokkakorkeus ei ole tietenkään tärkeintä. Isoin tavoite olisi, että pääsisin kilpailemaan ehjänä, ja ehjällä hevosella kokonaisen kauden. Se ei valitettavasti ole aina minusta kiinni, mutta toki teen kaikkeni että molemmat pysyisimme terveinä! Koitan myös pitää molempien kunnon hyvänä, ja panostaa vieläkin enemmän omaan lihaskuntoon ja jaksamiseen. Kauteen tulee varmasti sisältymään huippukohtia, mutta myös niitä heikompia suorituksia. Toivoisin kuitenkin, että Codalla pysyisi hyvä fiilis päällä, ja se voisi nauttia kilpailuista. Puhtaita ratoja olisi tarkoitus saada mahdollisimman paljon, ja etenkin ratojen tasaisuuteen koitan panostaa. Rytmiin ja omaan istuntaan aijon myös keskittyä parhaani mukaan. Jos en saa ensi kauteen mennessä niitä kantapäitä alas, laitan niihin jotkut tiiliskivet roikkumaan :D Toivon, että kauteen mahtuisi paljon hyvää!


Enemmän tätä...
 

...vähemmän tätä!
 

Mitä tavotteita teillä on ensi kaudelle :)?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti