lauantai 9. elokuuta 2014

♥17 Viikon blogihaaste, lempiratsastuspaikka


Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi.

 

Pian on tulossa ostostenesittelyä videopostauksen muodossa, sekä Codan kuulumisia, mutta tähän väliin viikon blogihaaste ! Ohjeena kertoa lempiratsastuspaiksta, tarkemmat ohjeet täältä



Lempi ratsastuspaikkoja on monia, ensinnäkin tykkään Codan kanssa ratsastaa kisoissa. Kisat on sellainen paikka missä molemmat antaa kaikkensa, nauttii olostaan, ja innostuu sopivasti :) Tykkään myös tietenkin ratsastaa tallillamme rakella. Jos  sieltä pitäisi vielä eritellä jokin tietty paikka, sanoisin että se on kyllä laukkarata! Hiitillä voi käydä köpöttelemässä ennen ratsastusta, ottaa loppuravit valmennuksen jälkeen, tai sitten päästellä ihan täysiä menemään :)



Laukkarata on n. kilometrin pituinen, ja sen varrelta löytyy  ylä- ja alamäkiä. Coda nauttii kun pääsee välillä kunnolla revittelemään, ja pari ilopukkiakin saattaa lentää, vaikkei se muuten juuri pukittele :D Kävellessä ja ravaillessa taas oma mieli lepää, kun pääsee näin kaupungissakin nauttimaan kauniista maalaismaisemasta. Jos totta puhutaan, en ole mikään kauhea landefani, mutta kyllä tyyni peltomaisema aina rauhoittaa omat ajatukset :)



Hiitillä tulee käytyä lähes joka päivä, siitä on moneksi :)

 

♡:Idde

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti