perjantai 17. heinäkuuta 2015

♥148 Toivekuvat part 2

Toivekuvapostauksen toinen osa

 

Tässä tulee nyt siis loput toivekuvat, jos olet missannut ensimmäisen osan niin se löytyy täältä! Kiitos kaikille toiveita lähettäneille, toivottavasti pidätte postauksesta :)



Onnellisuus




Olen joka päivä onnellinen Codasta, mutta tässä kuvassa ollaan onnellisia hyvin menneistä kisoista :) Kuva Riihimäen kisoista viime vuodelta!


Varjo




Äiti, minä ja Coda :)


Ensimmäinen kuva




Tämä kuva on ensimmäinen kuva meistä Codan oston jälkeen. Koeratsastuksesta löytyy pari järkyttävää otosta vieläkin huonommalla laadulla varustettuna, mutta tätä kuvaa pidän kuitenkin ensimmäisenä kuvana meistä.


Arki




Maastossa




Yritin vältellä talvikuvia mutta pakko kuitenkin laittaa tää!


Eka hyppy


Ekoista hypyistä ei ole kuvia mutta tästä pääsee videoon jossa näkyy meidän ekat hypyt kokeilussa, ja tästä ekaan estevalmennukseen :D hahhah!


Ilman satulaa




Codan kaunein varuste




Mun mielestä kaunein on otsapanta ♥


Codan isoin hyppy




Coda kisasi viime kaudella tosiaan 7-vuotiaiden racingia, joka käytiin 130cm ja 135cm tasolla. Sitä isompia Coda on tuskin kotona hypännyt, eli isoimmat hypyt on 135cm, tämä kuva viimevuodelta Savonlinnasta :)


Parhaat kisat




Meidän parhaat kisat kokonaisuutena on varmaankin tän vuoden Savonlinnan kilpailut. Ruusukkeen ja kolmen puhtaan suorituksen lisäksi radat oli tasaisia, ja suoritettiin koko viikonloppu hyviä ratoja :)


Codan paras askellaji




Tätä piti hetki miettiä, sillä Codan kaikki askellajit on ihan laadukkaita. Sillä on hyvä käynti ja yliastunta, mutta toisaalta se on välillä melko löysää. Laukka taas on hyvin säädeltävää ja muutenkin kunnossa, mutta kuitenkin päädyin valitsemaan ravin. Codan ravi on hyvä, iso ja laadukas, ja alunperin sen kokeilusta jäi hyvä ravi mieleen. Kuva viime aluekoulukisoista Kellokoskelta.


Codan ja mun lempipaikka




Vaikka kuvan ilme ei ehkä siihen suuntaan viittaakaan, niin kyllä mä luulen että mun ja Codan lempipaikka on kisoissa! Molemmat rakastaa hyppäämistä, ja kisojen tunnelma saa siihen vielä erityisen vivahteen :) Kuva RidersInnin kisoista.


Mitä piditte?

4 kommenttia: