maanantai 8. joulukuuta 2014

♥62 JOULUKALENTERI day8: Ruusukkeet

8.12.2014



Nyt on vuorossa kahdeksas luukku, katsaus viime kauden ruusukkeisiin :)


Linkki kahdeksanteen luukkuun


*Savonlinnan ruusukkeet toisin päin = vihreä avoimen 120cm sijoitus ja punainen 130cm :)
 

 ♥: Idde

10 kommenttia:

  1. Teille on kyllä kertynyt jo paljon ruusukkeita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan niitä muutama :)

      Poista
    2. Laitan nyt tähänkin vielä selvyydeksi että Codalle siis* :D

      Poista
  2. Savonlinna toisin päin eli avoin 120 cm sijoittui ja racingit oli 130 ja 135 cm :). T. Äiti stalkkaa...

    VastaaPoista
  3. Esittelet ruusukkeita joita et ees ite oo saanu... noloa. Kehuskele sit ku ite alat pärjää tolla tasolla.. suurin osa tuiskun ratsastamista luokista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä noloa on esittää oman hevosen voittamia ruusukkeita? :)

      Poista
    2. Samaa ihmettelen Suvin kanssa :)? Kerron omasta mielestä aika selkeesti mitkä on mun kanssa saamia (kaksi viimeistä + 2 ms:stä) ja sanon jo heti alussa (mm. kohdassa 0.57-1.00) että Tuiskun kanssa. Mutta harmi jos painotin asiaa liian vähän koska itselleni se on itsestäänselvää, Tuiskulle toki kiitos kaikista yli 120cm (ja yhdestä 110cm) luokista!

      Poista
  4. Mutta hei kiva video, toi Coda taitaa olla aikamoinen ruusukehai ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi :)! Coda on ollut mulla niin vähän aikaa että en osaa vielä sanoa, lisäksi se on viime kaudella mennyt paljon myös nuorten hevosten luokkia ja 7v racingia joista jotkut ruusukkeista on. Avoimista luokista myös muutamia ruusukkeita toki mutta kuten videolla sanoin, ei olla aikaa ratsastettu vielä juuri ollenkaan :) Joten selvenee vähän myöhemmin löytyykö pojasta ruusukehain ominaisuuksia, missään nimessä se ei kuitenkaan ole se varovaisin 140cm voittajahevonen, vaan ennemminkin rehti kisakaveri jokatilanteessa, jolta saattaa kolahtaa laiskuuttaan / ratsastajan huolimattomuutta radalla puomi :D Elikkä siis mulle oikein sopiva peli (kun ei omatkaan tavotteet ole voiton kiilu silmissä kaahotus, vaan nimenomaan tasaiset ja hyvät radat sekä pikkuhiljaa isompiin luokkiin nousu)! Sori tuli kauhee romaani mutta kiitos kuitenkin vielä kmmentista :)

      Poista