lauantai 16. elokuuta 2014

♥21 Videopostaus Hessin valmennuksesta day 1

Gurun opissa

Oltiin tänään siis Christoph Hessin kouluvalmennuksessa, ja tein päivästä videopostauksen :) Huomenna jatkuu, ja huomiselta ehkä sitten kuvia luvassa !


Valmennus meni omasta mielestä ihan hyvin, aina on tietysti parannettavaa ja pitääkin olla, mutta näin yli viikon kävelyn jälkeen saa olla kyllä ihan tyytyväinen! Hess kehui Codan sukua ja ei hän ollut moksiskaan siitä, että tälläinen tavallinen esteratsastaja tulee estehevosellaan martingaali kaulassa hienojen kouluhevosten keskelle :D Hess oli tosi hyvä valmentaja, ja pointtina oli että hevonen kulkisi rentona pidemmällä ohjalla aluksi, ilman että ratsastaja roikkuu kädellä kiinni, ja että hevonen pääsee etenemään tasapainossa. Tästä seuraava vaihe sitten olisi kokoaminen jne mutta Coda ei ole vielä koulupuolella HeB-HeA:ta kummemmalla tasolla.

Tässä vielä eiliseltä pari kuvaa, Coda oli etenkin aluksi tosi huonon tuntuinen, joten olen kyllä tyytyväinen että se liikkui tänään paremmin :)

Kommentoikaa alle mitä mieltä videopostauksesta, ja minkä erikoispostauksen haluatte 20 lukijan "kunniaksi" :) !


♡: Idde


10 kommenttia:

 1. Kiva! Upea ympäristö!

  VastaaPoista
 2. Kiva video oli ja super ihanan näköinen tallialue tuolla valmennuspaikassa! :D En tiedä oletko jo tehnyt, mutta jos et niin kiinnostaisi postaus siitä miten Coda tuli sulle ja teidän "historiasta" muutenkin. Tai sitten sun omasta ratsastustaustasta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva jos tykkäsit ! Joo Laha on kyllä hieno paikka :) En oo tehnyt, kiva idea! Vähän toki oon kertonut esim millon Coda tuli mulle jne mutta en kovin tarkasti, voin tehdä jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Hei kiva, että tulit kommentoimaan blogiini, nyt vasta tajusin, että Codahan on tuttu heppa kisoista ja teitäkin taisin tavata silloin Savonlinnassa ainakin! :)

  VastaaPoista
 4. Juu siellä nähtiin :) oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa ja pakko joka päivä käydä kurkkaamassa onko tullut postausta :D millaset pläänit teillä on nyt loppukaudelle? Deelle terkkuja <3

  VastaaPoista
 5. Oli pakko tulla tännekin katsomaan :D Todella kiva tuo videoapostaus :) Sun täytyy osata todella hyvin englantia, itse en ainakaan osaisi yhtään englanninkielisessä valmennuksessa tehdä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun tulit :) kyllähän se englanti ihan hyvin sujuu, Lontoossa tullut "treenailtua" :D

   Poista
 6. Pyysit arvostelua uudesta ulkoasustasi blogissani. Tämä uusi ulkoasu on huomattavan paljon kivemman näköinen! :) En nyt valitettavasti jaksa tehdä varsinaista arvostelua, mutta plussaa ehdottomasti kivasta, siististä bannerista, mukavasta värimaailmasta ja selkeästä selattavuudesta! :) terkuin, Ida (turpaterapeutit.blogspot.fi)


  VastaaPoista