sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

♥142 Kaksi ruusuketta Laaksolta

Laakso 90cm ja 105cm

 

25.6 oltiin Laaksolla iltakisoissa hakemassa rutiinia ja treenaamassa harkkakisojen merkeissä. Torstai oli hyvä päivä, niin ei tule liian lyhyttä taukoa ennen Savonlinnaa :) Meillä meni kisat aikas nappiin, ja pitihän niitä kaarteita sitten vähän tiukentaa ja vauhdin antaa kiihtyä pikkusen kun heppa oli niin menossa ja kaikki sujui ihan hyvin. Kummassakin luokassa lopulta neljäs sija puhtailla radoilla, hieno Coda





     90cm ei ollut ratsastuksellisesti meidän tasoa, palasin aika ajoin takaisin johonkin mun ratsastuskoulu-aikojen kisatyyliin, jonka toivoin olevan jo kaukana menneisyydessä. Rata oli ihan ok, eikä paria hieman lähellä olevaa etäisyyttä lukuunottamatta ainakaan videolla näy ongelmia. Selkään fiilis ei ollut kuitenkaan kovin hyvä, Coda ei ollut tuntumalla eikä takapäällä rehellisesti, ja kuski vaan matkusteli ja ohjaili. Coda oli mukana kuitenkin täysillä, ja kiikutti meikäläisen maaliin kovin innoissaan :)
     Verkka alkoi maasta käsin "kävellessä", eli pukkirodeota narun päässä vetäen. Olin vähän nolona kun ei Coda koskaan ole tollanen, toisaalta oli kuitenkin aika huvittavaa miten innoissaan toinen oli :D Tarpeeksi monta sorisoria saneltuani päätin kuitenkin kiivetä kyytiin, ja verrytellä niin kauan ja tiukasti että pelleily loppuu. Se kyllä toimi, mutta viimeinen silaus tuntuman ja rehellisesti takapää alla laukkaavan hevosen löytämisessä ei ihan ottanut toimiakseen. Jokatapauksessa rata oli ihan siisti + tasainen, ja mikä parasta, Codalla ja mulla oli kivaa!



      105cm oli parempi, ja sain Codaa verkassa kuuntelemaan ja työskentelemään paremmin. Radalla myös ratsastettavuus oli ihan toista luokkaa, ja vaikka videolta ero ei välttämättä välity, niin selkään fiilis oli ihan erilainen. Rata oli kokonaisuudessaan ihan hyvä, parilla esteellä (etenkin vikalla) olin vähäsen lähellä, mutta rytmi ja tiet oli kutakuinkin kunnossa. Omaan keskittymiseen olin myöskin tyytyväinen, olin aikalailla kartalla kokoajan. Aikaluokassa neljäs sija 100cm + valinnaisella korkeudella (jonka tulin tosiaan 105cm korkuisena), erittäin happy :) Kummassakaan luokassa ei siis ollut tarkoitus lähteä ratsastamaan ollenkaan aikaa, ja ennen vikaa luokkaa sanoinkin että "teen sitten kaikista hitaimman ajan", mutta kun kerta hevonen oli menossa, niin mitäs sitä uusinnassa ja aikaluokassa pidättelemään! Coda oli kyllä kokoajan isolla sydämellä messissä, ja teki just niinkun mä pyysin ja enemmänkin ♥




Rullaako teidän kisakausi kivasti eteenpäin?

4 kommenttia:

  1. Aika huonolaatuista videoo :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, iPadilla kuvattu kaukaa niin melko sumeeta! Matkan varrella padilta youtubeen vielä laatu kärsinyt entisestään ja ladattu vahingossa huonompilaatuisiksi.

      Poista