keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

♥5 Savonlinnan viikonloppu

Savonlinna ooppera games 3-6.7

     Noniin, vihdoin pääsin tekemään tän postauksen, menee ehkä kuvapostauksen puolelle mutta menköön :) ! Mulla ei oo nyt konetta mutta tabletilla saan vihdoin tehtyä, kuvat ei ole laadukkaita...
     Eli siis lähdettiin äitin kanssa torstaina töistä jo kolmelta ja mentiin suoraan tallille, siellä pakattiin kamat autoon ja hepat traikkuun ja lähdettiin ajamaan kohti Savonlinnaa. Muut oli lähtenyt jo aikaisemmin ja niillä oli kuorkissa mukana viisi hevosta, Coda ja Sari matkusti nätisti meidän kyydillä traikussa :)
     Illalla oltiin perillä ja hepat jäi kiltisti jaboihin, Tuisku oli Codankin jo ridannut päivällä joten taluteltiin sitä vaan pitkän matkan jälkeen. Kun kaikki oli tallialueella valmista, ajettiin ihan lähellä olevalle leirintä-alueelle jonne meille olikin viety jo Savonlinnasta asuntovaunu valmiiksi odottamaan.

Ostettiin toi kingslandin riimu sieltä :)
     Perjantaina herätyskello soi vähän kuuden jälkeen, koska Coda oli ensimmäinen kahdeksalta alkaneessa 120cm luokassa. Kaikkien harmiksi aamu alkoi sateisissa merkeissä ja koko perjantain sadekuurot pyörivät Savonlinnan yllä. Kaikesta huolimatta Codan rata meni hienosti, ja vaikka sillä ei aikaa vielä edes yritetä ratsastaa, sijoittui se sijalle 12/71, eli hyvin lähti ooppera gamessit meidän osalta käyntiin! Radan näet tästä.

Kuva ei ole perjantailta koska sateessa ei kuvia napsittu mutta tältä näytti verryttelyalue.
     Perjantai-iltana osallistuttiin äitin ja Tuiskun kanssa ooppera games jatkoille, ja lauloin karaokessa kappaleen Beautiful. Päästiin nukkumaan ennen puoltayötä ja kello asennettiin soimaan taas kuuden pintaan. Coda oli taas ensimmäisessä luokassa ensimmäinen lähtijä, kun 130cm racing-luokka starttasi kahdeksalta. Ilma oli upea ja Coda meni hienosti! Taas puhdas rata ja toinen ruusuke oveen :) Ei voi olla kun onnellinen että omistaa niin hienon hevosen 130cm radan löydät täältä.


     Perjantaina ja lauantaina mentiin ilman satulaa kivoja maastoreittejä pitkin läheiselle järvelle, ja kuten kuvahaaste-postauksessa jo kerroinkin, me ei olla aikaisemmin Codan kanssa järveen päästy! Oli tosi kivaa vaikka Codaa jännittikin uusi asia aluksi, onneksi reunoilla oli kaisloja joita syödessä se rentoutui mukavasti. Lauantaina päästiin jo yli puolet pidemmälle ja Coda tykkäsi kahlailusta tosi paljon :)


     Hepat ei päässyt normaaliin tapaan tarhaan, joten käytiin kävelyttämässä ja syöttelemässä niitä, myös lihaksia hoitettiin bemerillä sekä jalkoja kylmättiin vedellä, jääpusseilla sekä linimentillä!

Perjantai oli osin sateinen mutta muut päivät vietettiin suurimmaksi osaksi auringonpaisteessa!
Päivittäinen bemer-hetki (lainariimu päässä) ;)
     Sunnuntaina tunnelmat oli jännät, koska Coda meni ensimmäistä kertaa 135cm luokkaan! Jälleen kerran luokka alkoi kahdeksalta aamulla, ja Coda oli ensimmäisten joukossa. Coda meni todella hyvin, mutta uusinnasta tuli yksi harmillinen pudotus kaksoissarjan b-osalta. Muuten rata oli hyvä ja tasainen, ja haluan kiittää Tuiskua taitavasta ratsastuksesta ja Codan eteenpäin viemisestä! Kaikki hevoset hyppäsivät tosi hyvin ja oli kyllä kaikinpuolin onnistunut reissu :) 135cm radan voit katsoa tästä.

Coda oli taitava!
Myös vaativa suhteutettu linja + kolmoissarja sujui ongelmitta.
Oma lempparikuva trippeliltä!

Kiitos kun luit :) !

 

♡: Idde

 

 

 

2 kommenttia:

  1. Vau hienosti hyppää! Mut eks 130cm ja 135cm rata oo ihan sama? Hokkus sanoo lopus viel radas 135cm "virhepisteittä" :D mut hei vau! Onnee teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) mä en itekkään ihan tajunnu noit racing-luokkia kun Coda on mennyt vaan sitä 130cm ja nyt oli eka isompi mut olisko se ollut niinkun 130-135cm että siinä oli kummankin kokosia esteitä. Me vaan puhuttiin siitä kokojan 135cm niin ei mennyt sekasit lauantaina ratsaastetun 130cm luokan kanssa :) mutta kiitos ja kiva kun selvensit !

      Poista