keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

♥212 Suuria muutoksia

Germany here we come!

 

Moikka! Ei ole taas hetkeen tullut postailtua, koska ei ole ollut oikeen fiilistä. Me oltiin 10.7 RidersInnissä kisoissa, eikä 110cm luokka olisi voinut huonommin mennä. Olen kuitenkin päässyt tuosta maailman kamalimmasta radasta jo yli, enkä koe tarvetta alkaa vatvomaan sitä enää blogin puolella. Sen sijaan aijon keskittyä iloisempiin asioihin, ja haluan avata tulevia muutoksia nyt myös teille! :)



Aada, minä, Jenni ja Milla


     Parilla sanalla voin kisoja kuitenkin avata. Metri meni ihan kivasti, ja siitä napsahtikin mukaan ruusuke! Ennen kymppiä oli kuitenkin tosi pitkä tauko, ja Coda pääsi välissä ihan nuukahtamaan. Tuloksena hylätty suoritus, josta olin aluksi ihan maani myynyt. Hylsy oli mulle oikeasti tosi kova paikka, valsinkin kun radalla tapahtui niin paljon asioita, mitä ei olisi koskaan pitänyt. Siispä skippaan mielestäni koko päivän, ja jatkan iloisempiin asioihin. Näitä huonompiakin hetkiä kun aina välillä tulee kaikille, siitä ei mihinkään pääse. Treenit on sujunut sen jälkeen kuitenkin hyvin, ja hevonen on tehnyt asioita mielellään. Voisi kai sanoa että Coda on taas ihan normaali, eikä kummalekaan osapuolelle jäänyt mitään luottamusongelmia. Se on ehdottomasti tärkeintä!
     Sekä viime, että tämä viikko on juhannusta lukuun ottamatta kulunut osaltani leiritunnelmissa. Viime viikolla olin ma-to lastenleirillä leirinjohtajana, ja tällä viikolla auttelen parhaani mukaan ma-pe kestävällä varhaisnuorten leirillä. Tänään olin kuitenkin kokonaan pois leiriltä, sillä oltiin Warwickin valmennuksessa Nissalassa, ja siitä jatkoin suoraan matkaa Pornaisiin. Olin 17. ja 18.6 Lahassa laulamassa, sekä talkoilemassa Tulevaisuuden toivot ja tähdet -tapahtumassa. Tänään sitten kokoonnuttiin talkoolaisten kanssa grillailemaan. Etenkin lauantain keikka oli ihan mahtava, kun pääsin lämppäämään Jenni Vartiaiselle! Muutenkin tapahtuma oli tosi hieno, vaikka ilma olikin mitä huonoin. Aadan blogissa on videopostaus, jossa näkyy vähän lauantain tapahtumia, mm. hevoshuutokauppaa! Tässä vielä linkki yhteen mun lauluun, jos joku haluaa käydä kurkkaamassa :)


Warwickin valmennus tänään


     Nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen! En tiedä miten pystyisin asiaa pohjustamaan, joten sanon sen ihan niin kuin se on. Muutetaan Codan kanssa Saksaan! Muuttoon on aikaa enää kaksi viikkoa, ja pakko myöntää että vähän kyllä jännittää. Uskon ja toivon kuitenkin, että kaikki menee hyvin, ja molemmat pääsee turvallisesti perille. Ollaan siis menossa Warwick McLeanin tallille, ja aloitan sielä working studentina. Luvassa on siis töitä, treenaamista, ja kisaamista molempien lajien parissa. Lisäksi myös varmasti paljon oppimista, ja kaikkea mitä en edes itse vielä tiedä. Odotankin muuttoa pienestä jännityksestä huolimatta ihan super paljon, ja toivon että mulla on aikaa ja jaksamista postailla myös sieltä sitten mahdollisimman usein. Kysykää ihmeessä jos jotain jäi epäselväksi, vaikkakaan en vielä tiedä kaikkeen vastauksia edes itse!



Jos jollain on kokemusta talleilla työskentelystä ulkomailla, 
niin otan mielelläni vinkkejä vastaan :)

8 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa mahtavalta tilaisuudelta, itsekin oon haaveillut vastaavasta lähitulevaisuudessa. Näin vanhempana vaan vähän visaisempi homma töiden ja muun elämän puolesta toteuttaa, mutta pikku hiljaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeesti vaan hyppäät uuteen, koska takas vanhaan pääsee aina :)!

      Poista
  2. Tsemppiä tulevaan! Mullakin oli joskus haaveena muuttaa ulkomaille, mutta sitten se vähän jäi. Saksa olisi erityisesti kiehtonut, kun sitä tuli 6 vuotta opiskeltuakin. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Koskaan ei oo liian myöhästä ;)

      Poista
  3. Vautsi! Ihan älyttömän upeaa! :)
    Itsekin oon vähän haaveillut lähdöstä Saksaan tai Ruotsiin, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lähteä kyllä jos vaan pystyy, sitten kun duunit sun muut on tiellä niin ei pääsekään enää niin helposti :)

      Poista
  4. Kuulostaa ihan superhienolta tilaisuudelta -tulee varmasti olemaan kivaa ja opettavaista! Itse olen nyt asunut huhtikuun alusta asti Belgiassa ja tehnyt hevosenhoitajan hommia. Rankkaahan se on, mutta hetkeäkään en vaihtaisi ja jo tässä ajassa on tullut opittua paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, en tiennytkään :) Vähänkö kiva! Pidä hauskaa sielä!

      Poista